Jens Rost

Jens Rost

Maleren Jens Rost står bag en bred vifte af abstrakte og ekspressionistiske malerier, der har taget verden med storm. Han er født i Køln, Tyskland, i 1960, hvorefter han tog sin uddannelse på Københavns Kunstskole. Han har udstillet i adskillige kunstforeninger og virksomheder, ligesom han har solgt til samlere både nationalt og globalt.

Dyk ned i Jens Rosts unikke malerier, og oplev hans abstrakte penselstrøg af ekspressionistiske motiver og stærke farver. Du kan enten shoppe malerierne online her på siden, eller du kan besøge vores galleri i Snejbjerg i Herning.

pr. side

1 vare

Faldende orden
pr. side

Ekspressionistiske malerier af Jens Rost

Jens Rost er en anerkendt kunstner, der har haft stor succes med sine abstrakte og ekspressionistiske malerier – og det er helt forståeligt. Hans valg af farver viser en flot harmoni, hvor der både gøres brug af klare, lyse farver såvel som mørke, dybe farver. Det skaber et flot udtryk, hvor ethvert penselstrøg bidrager til maleriets fulde udtryk.

Han gør brug af flere maleteknikker, hvor du blandt andet kan opleve olie og akryl på lærred. Dyk nærmere ned i Jens Rosts malerier, og oplev hans karakteristiske tilgang til kunst.

Find dit næste maleri hos Malericentralen

Med et maleri af Jens Rost får du et maleri, der kan beundres og betragtes i timevis. Ethvert af hans værker pryder på væggene – uanset om det er til hjemmet eller virksomheden. Det skaber en stemning og dekorere rummet.

Hos Malericentralen tror vi på, at kunst kan gøre dig lidt gladere i hverdagen. Det kan sommetider være svært at finde det helt rigtige maleri. Derfor giver vi dig muligheden for at låne maleriet med hjem, så du kan hænge det op og se det i vante omgivelser. På den måde kan du være helt sikker på, at det er det helt rigtige maleri for dig inden et eventuelt køb.

Se alle malerier i vores galleri i Snejbjerg

I vores store galleri i Snejbjerg ved Herning kan du opleve en bred vifte af originale malerier fra anerkendte kunstnere, som gør det, de er allerbedst til. Udover Jens Rost kan du oplevere kunstnere som Britta Kornum, Henrik Koldby og Vagn Frederiksen. Besøg vores galleri, se billederne i fuld størrelse og oplev de forskellige kunstneres individuelle stil.

Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig, når du har brug for det. Det gælder både, når du besøger vores webshop såvel som vores galleri. Sidder du tilbage med spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi tilbyder personlig vejledning – online såvel som fysisk. Vi ser frem til at høre fra dig!