Diverse Tilbehør

Er du på udkig efter tilbehør til det kreative projekt? Eller mangler du en reservedel, der skal hjælpe dig med at hænge dit maleri op? Så behøver du ikke at lede mere. Her på siden finder du vores diverse tilbehør, som omfatter alt lige fra lysborde og vandforstøvere til hæftepistoler og opspændingssæt. Du finder desuden også forstørrelseslamper og produkter til indpakning og emballering.

Gå på opdagelse i sortimentet nedenfor, og find lige netop det tilbehør, som du står og mangler. Har du spørgsmål undervejs, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du finder yderligere information om de forskellige produkter og produktkategorier ved at klikke ind på dem. 

pr. side

16 varer

Faldende orden
pr. side

Mangler du tilbehør til det kreative projekt?

Hos Malericentralen har vi sammenfattet en lang række produkter, som hjælper dig med de kreative idéer og projekter. Udvalget byder blandt andet på forstørrelseslamper, som er designet med henblik på god komfort. De kan blandt andet bruges, når du tegner, læser, strikker eller har gang i andre kreative projekter, hvor det kræver et godt lys og syn.

Mangler du tilbehør og udstyr til at hænge maleriet op? Så kan du tage et kig på vores produkter til ophæng, hvor du blandt andet finder galleriskinner og øskner. Med galleriskinnen er det muligt at hænge maleriet op uden at lave hul i væggen.

Skal du transportere, flytte eller sende et maleri, kan det være, du skal tage et kig på vores indpakning og emballering. Her finder du boblefolie, bobleposer og paphjørner, som beskytter malerierne. På den måde kan du trygt flytte malerierne fra A til B, uden at de går i stykker eller får skrammer.

Stort udvalg af hæftepistoler, opspændingssæt m.m.

Blandt vores udvalg finder du også andre kreative ting såsom hæftepistoler, komplette opspændingssæt til lærredet og hæfteklammer. På den måde kan du nemt opsætte et nyt lærred og slippe din indre kunstner løs.

Udvalget byder desuden på vandforstøvere, pipetter og mineralsk terpentin, som kan bruges som fortynder til lakfarver, olielakker og oliemaling.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Malericentralen giver vi altid kyndig og professionel vejledning, hvis du har brug for hjælp. Med over 50 års erfaring i branchen bestræber vi os altid på at give dig en god oplevelse, når du handler hos os. Derfor får du hurtig levering og billig fragt.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på enten telefon eller mail. Du finder vores kontaktoplysninger i bunden af siden her. Vi bestræber os naturligvis altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.