Effect Liner

Effect Liner

Er du vild med at male på tekstiler, glas og sten? Så er en effect liner lige noget for dig. Her på siden finder du vores store udvalg af effektlinere, som er et fantastisk redskab til at dekorere enhver overflade – lige fra tekstiler og stoffer til glas og sten. De skaber en flot 3D-effekt, som pynter på enhver genstand. Effektlineren er både et hit for børn og voksne, som elsker at være kreative.

Udvalget består af effektlinere i op til 49 forskellige farver og effekter. Du finder blandt andet effektlinere med perlemor, glimmer, glitter og neon. Gå på opdagelse i vores store udvalg, og find effektlinere til dit næste kreative projekt. 

pr. side

9 varer

Faldende orden
pr. side

Mal på tekstiler, glas og sten med effektlinere

Effektlineren er et kunstskabende redskab, som gør det muligt at male på stort set alle let absorberende overflader. Derfor kan du male fine motiver på sten, dekorere din egen T-shirt eller lave personlige gaveæsker. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan male og dekorere med en effektliner.

Ønsker du at male på tekstiler, anbefaler vi, at de vaskes uden skyllemiddel inden påføring. For at undgå, at effektlineren falmer, anbefaler vi desuden, at de efterfølgende vaskes ved 40 grader.

Når du skal male og tegne med effektlineren, skal du huske at ryste den inden brug. For at få en optimal 3D-effekt skal du holde spidsen lige over overfladen og trykke malingen glat ud.

Effektliner med perlemor, glimmer, glitter og neon

Effektlineren findes i 49 forskellige farver og effekter. Det gør det muligt for dig at lave flotte 3D-motiver, som glimter, skinner og lyser op. Uanset hvad du ønsker at male, vil effektlinere skabe unikke, personlige genstande, som kan gives i gave eller beholdes som et minde.

Hvis du ligesom os elsker at male og være kreativ, har vi en lang række andre produkter, du garanteret vil kunne lide. Tag blandt andet et kig på vores brede udvalg af maling, hvorunder du finder alt lige fra akrylmaling til oliemaling. Du kan også tage et kig på vores pasteller fra blandt andet Rembrandt og van Gogh. Mangler du doseringsflasker, malerkasser eller malerpaletter, kan du tage et kig på vores maletilbehør.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Malericentralen gør vi os umage for at give dig en god oplevelse, når du handler hos os. Derfor er vi altid klar til at rådgive og hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Det kan være, at du er i tvivl om vores produkter eller mangler inspiration til at være kreativ?

Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på denne side.