Henrik Koldby

Henrik Koldby

Hos Malericentralen finder du en bred vifte af originale malerier fra anerkendte kunstnere. Her på siden kan du opleve malerier af Henrik Koldby, som er en kunstner, der står bag flere skønne malerier. Henrik Koldby er oprindeligt uddannet byggetekniker, men har fra 1997 til 2008 arbejdet som underviser på Aalborgs tekniske skole i den mediegrafiske afdeling. Han har sidenhen beskæftiget sig med særligt akrylmalerier, som er fyldt med fængende motiver og behagelige farver.

Gå på opdagelse i Henrik Koldbys malerier i nedenstående sortiment, og bliv endnu klogere på hans personlige stil. Har du spørgsmål til nogle af malerierne, eller brug for hjælp og vejledning, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

pr. side

4 varer

Faldende orden
pr. side

Oplev Henrik Koldbys malerier

Med sin uddannelse som byggetekniker og sidenhen underviser i mediegrafik har Henrik Koldby beskæftiget sig med kunst – både digitalt såvel som på malerier. Hans malerier bærer tydeligt præg af personlighed, hvor flere karakteristiske motiver og figurer er fremtrædende. Alle bliver præsenteret på en visuel inspirerende måde, hvor der er gjort brug af nøje udvalgte farver og maleteknikker.

Henrik Koldby har haft stor succes med både digitale grafikker og malerier. I 2005 vandt han desuden en plakatkonkurrence for Aalborg Karneval, hvor han illustrerede årets tema, som præsenterede et eventyrligt Aalborg. Derudover har han lavet flere tegninger til Simon-bøgerne for Højers forlag, ligesom han har beskæftiget sig med tegning og akvarelmaling.

Når det angår Koldby, er én ting sikker. Hans malerier skaber stemning i ethvert rum, og de lægger alle op til timevis beundring, hvor detaljerne og figurerne kan nærstuderes til mindste detalje. Hæng et Henrik Koldby-maleri op i hjemmet, og giv indretningen et strejf af farverig personlighed.

Besøg vores store galleri i Snejbjerg

Hos Malericentralen har vi et stort galleri i Snejbjerg, hvor du kan opleve en bred vifte af anerkendte kunstnere og dykke endnu mere ned i deres personlige stil. Foruden Henrik Koldby kan du opleve originale malerier fra blandt andre Anette Zimmerlund, Poul Steen og Flemming Rasmussen. Her kan du finde alt lige fra naturalistiske malerier til abstrakte og mere moderne malerier.

Er du i tvivl om, hvorvidt et af vores malerier passer ind i dit hjem? Så giver vi dig muligheden for at låne maleriet hjem, hænge det op, og se det i dine vante omgivelser. På den måde kan du være helt sikker på, at maleriet matcher din personlige stil, inden du træffer det endelige valg.

Malericentralen står klar til at hjælpe dig

Sidder du tilbage med spørgsmål, og har du brug for vejledning til at finde det helt rigtige maleri? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi gør os altid umage efter at give dig den bedste oplevelse – hvad enten du besøger vores webshop eller galleri i Snejbjerg.

Kontakt os endelig, hvis du har brug for et par gode råd eller en grundig vejledning. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige maleri!