Gaveæsker og startpakker

Gaveæsker/Startpakker

Hos Malericentralen finder du alt det, du skal bruge, når du laver dine kreative projekter. Vi har et kæmpe udvalg til gode priser, og du kan helt sikkert finde det, som du mangler. Vi har lærreder, pensler, maling og en masse andet.

Hvis du er på jagt efter en gave til nogen, du kender, som elsker at være kreative, har vi også startpakker og gaveæsker, som er oplagt som gave. Tag et kig på vores hjemmeside og lad dig inspirere!

pr. side

28 varer

Faldende orden
  1. Startpakke - Simply - Gaveæsker/Startpakker
    Startpakke - Simply
    Tilbudspris 248,00  DKK Regulær pris 399,00  DKK
    På lager
pr. side

Forskellige sæt

Når det kommer til vores gaveæsker og startpakker, er der mange forskellige at vælge i mellem. Du kan både få et tegnesæt for begyndere og et malesæt. Derfor skal du tænke på, om du eller den person, der får gaveæsken, helst vil tegne eller male. Hvis det er som gave, så er det en god idé at forestille dig, hvad personen, som du giver det til, helst vil have, så du er sikker på, de bliver glad for gaven.

Med et tegnesæt kan du få rigtig mange timers sjov og kreativ udfoldelse. Kun fantasien sætter grænser, når man tegner. og man kan få nogle rigtig flotte resultater ud af det. At tegne er også meget afslappende, og mange synes, at det er en god måde at koble af på, hvis man har en travl hverdag. Derudover er det også rigtig sundt for børn at tegne, da de udvikler sig meget både præcisionsmæssigt men også koncentrationsmæssigt ved at gøre det. At tegne bringer derfor en masse godt med sig. Derfor er et tegnesæt for begyndere en fremragende gaveide!

Vil du gerne male?

På hjemmesiden finder du også en masse ting, som er gode for dig, der enten har malet i lang tid, eller gerne vil lære det. Vi har både malesæt for begyndere, men også avancerede pensler og maling til dem, som har malet i mange år.

Hvis du ikke har malet før, er det aldrig for sent at komme i gang. Det eneste, det kræver, er det rette udstyr, hvilket vi meget gerne vil hjælpe dig med at skaffe. Så hvad venter du på? Handl på vores hjemmeside i dag, og bliv klar til at male! Hvis du ender med at skabe noget rigtig flot, kan du lakere det med ArtResin.

Hvis du slet ikke ved, hvad du skal købe, er vores startpakker et godt bud. Disse indeholder en masse gode ting, som meget hurtigt kan få dig i gang med at male. De kommer i forskellige størrelser og priser, så det er let at vælge noget, som passer til dig.

Andre kreative produkter

Foruden startpakker og gaveæsker har vi hos Malericentralen også en masse andre produkter til dig, der elsker at være kreativ. Køb for eksempel vores blokke, så du er klar til at tegne både derhjemme og på farten.

Vi har 50 års erfaring med at sælge maling, derfor har vi også maletilbehør i lange baner. Der er noget for enhver smag, og sikkert lige det, som du skal bruge. Derfor er denne kategori helt klart et kig værd, når du besøger vores hjemmeside.