Skifterammer-Plakatrammer (alu)

Skifterammer-Plakatrammer (alu)

Står du og mangler en flot aluminiumsramme til en plakat eller måske til et stort billede af én eller flere, du har kær? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Malericentralen har vi et godt udvalg af fine skifterammer og plakatrammer af aluminium, som helt sikkert vil indramme dit billede til perfektion.

Kig endelig nærmere på vores sortiment nedenfor og undersøg, om det vil passe dig bedst med eg, mat sort eller mat sølv ramme. Måske du allerede har andre rammer derhjemme i en fast farve, eller måske du kunne tænke dig at implementere en ny farve? Uanset hvad, så finder du en ramme hos os til dit formål.

pr. side

3 varer

Faldende orden
pr. side

Skifterammer i aluminium med refleksfrit glas

Her på siden kan du vælge mellem en ramme i eg, mat sort eller mat sølv, som naturligvis fås i et væld af mål. Under hver en ramme skal du vælge, hvilken størrelse, du ønsker. Her er den mindste størrelse 10x15, mens den største er 70x100. Med andre ord kan du altså med stor sandsynlighed finde den rette ramme for dig hos Malericentralen, da rammerne hos os spænder bredt i målene.

Med en aluminiumsramme fra os får du samtidig et refleksfrit glas, så billedet i rammen kan ses tydeligt, selv i rum med meget lys. Dette er en klar fordel, da det naturligvis er at foretrække, at billedet kan ses tydeligt, så både du og gæster kan nyde synet af det smukke billede. Du får altså både en ramme, der er nem at skifte, samtidig med at glasset er i god kvalitet og giver de bedste betingelser for det indrammede billede med vores skifterammer og plakatrammer i aluminium. Køb en ramme hos os i dag – du vil bestemt ikke fortryde det.

Find din ideelle ramme hos Malericentralen 

Malericentralen dækker dig helt ind, hvad angår rammer til dine billeder. Billeder, tegninger, plakater m.m. kommer i mange forskellige størrelser, og derfor har vi udvalgt vores rammer nøje, så alle har mulighed for at få indrammet deres billede og dermed give billedet den sidste prik over i’et. Udover skifterammer og plakatrammer har vi derfor også et sortiment af bl.a. foto- og billedrammer, svæverammer og specialrammer, som du med fordel kan kigge nærmere på.

Giv os endelig et kald på tlf. 97 16 13 59 eller skriv til vores mail [email protected], hvis du sidder inde med nogle spørgsmål til vores mange forskellige rammer. Vi vil meget gerne vejlede dig, hvis du er usikker på, hvilken ramme du skal vælge. Vi ser frem til at høre fra dig.