Planteskilte

Planteskilte

Trænger din plante til at blive piftet op med et sjovt citat? Så er du landet det rigtige sted. Her på siden finder du nemlig vores store udvalg af planteskilte til urtepotteskjulere og potteplanter. De fås med sjove citater, som vil bringe smilet frem hver dag. De humoristiske og kreative planteskilte er i plast og fås i et væld af friske farver, mønstre og citater.

Uanset om du ønsker at pifte din egen plante op eller tilføje planteskiltet til en gave, er én ting sikkert: Det vil trække i mundvigen og få grinet frem. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find et sjovt citat, der matcher dine ønsker.

pr. side

19 varer

Faldende orden
pr. side

Stort udvalg af sjove planteskilte i plast

Hvis din plante trænger til lidt humor, vil den helt sikkert have godt af et skilt med sjove citater. Vores udvalg af planteskilte fås i et væld af farver – både iøjnefaldende farver og de mere neutrale. På den måde kan du nemt matche din personlige stil med et skilt, som har et sjovt citat.

”De bedste ting i livet gør dig enten tyk, fuld eller gravid”, ”Hej, jeg er tilbage om 5 minutter – hvis ikke, så læs skiltet igen” og ”På dette sted d. 15. april 1927 skete der ingenting”. Disse er bare tre eksempler på sjove citater fra planteskiltene, som vil få smilet frem. Hvis du har tjekket udvalget ud, ved du sikkert, at der er langt flere sjove citater, som vil drage ekstra opmærksomhed til planten.

Fælles for alle vores planteskilte er, at de er af plast, hvilket gør dem holdbare i lang tid. Uanset om det er til dig selv eller som et ekstra indspark til værtindegaven, vil skiltene pryde enhver plante.

Find mere til hus og have hos Malericentralen

Hos Malericentralen er vi leveringsdygtige i en lang række produkter til hjemmet – indendørs såvel som udendørs. Foruden planteskilte med sjove tekster har vi også et stort udvalg af blandt andet hyggelige lanterner, fine husnumre og granitfigurer til haven.

Når du handler hos os, får du hurtig levering og billig fragt. Vi gør os altid umage for at give dig en god oplevelse, når du handler hos os.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Malericentralen sætter vi en dyd i at kunne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Vi har mere end 50 års erfaring i branchen, hvorfor vi altid yder kompetent, kyndig og grundig rådgivning.

Har du spørgsmål om vores planteskilte eller andet i vores sortiment? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon eller mail, og så vil vi bestræbe os på at vende tilbage hurtigst muligt. Du finder vores kontaktoplysninger i bunden af siden her.