Trolde Og 'Sjove Typer'

Trolde Og 'Sjove Typer'

Er du på udkig efter sjove skulpturer, som skal pynte i din have? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du nemlig vores udvalg af havetrolde, som tilfører et humoristisk udtryk med sine skæve typer og sjove figurer. Lad troldene pynte og provokere i haven eller brug den som en gave. Uanset hvad kan du være sikker på, at de frembringer et smil på enhver forbipasserende eller modtager.

Vores bedst sælgende havetrold er øltrolden, som sørger for, at øllene holdes kolde i jorden. Gå på opdagelse i vores sortiment, og oplev de skæve typer af havetrolde, som fortæller hver sin historie.

pr. side

9 varer

Faldende orden
pr. side

Dekorér haven med trolde

Når det angår haven, er der et væld af muligheder, hvor man kan tilføre lidt personlighed. Ligesom du bag hjemmets fire vægge kan hænge malerier og pynte med vaser, kan du ligeledes skabe en have med skulpturer og figurer, som giver et strejf af personlighed.

Med havetroldene kan du være sikker på, at de trækker i mundvigen og bringer et smil frem. Vores udvalg af havetrolde er lavet af polystyren, som er et letvægtsmateriale. Fælles for alle er, at de fortæller hver deres historie og har hver deres personlighed, der provokerer på den sjove måde. De kan placeres, hvor som helst – ved indkørslen, terrassen eller havestien. Vores bedst sælgende havetrold, øltrolden, kan desuden holde 6 øl eller sodavand kolde.

Sjove trolde er den perfekte gaveidé

Er du i tvivl om, hvad du skal give i gave? Så er en havetrold en perfekt gaveidé. De får latteren frem hos den heldige modtager, som kan nyde godt af havetroldenes sjove fortællinger.

Du kan blandt andet vælge at give en øltrold, som kan holde 6 dåser kolde nede i jorden. Den skal blot graves ned i jorden, hvor drikkevarerne nemt kan trækkes op og ned i røret under trolden. Dét er en genial gaveidé, som er både praktisk til de varme sommerdage og humoristisk.

Oplev vores udvalg af interiør til hus og have

Er du blevet bidt af at pynte hus og have med skulpturer, figurer eller andet brugskunst? Så har vi hos Malericentralen en bred vifte af skønne produkter i forskellige designs, så det passer til enhver stil – både den minimalistiske og den mere spraglede. Tag blandt andet et kig på vores buede glas til indramninger, eller oplev endnu flere sjove ting til haven.

Når du handler hos os, sørger vi altid for hurtig levering. Vi går nemlig op i at give dig den bedste oplevelse. Kontakt os endelig, hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller har brug for hjælp. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at give dig den rette rådgivning, og intet spørgsmål er for stort eller småt til at hjælpe dig. Vi ser frem til at høre fra dig!