Solure

Solure

Hos Malericentralen kan du finde et godt udvalg af solure i høj kvalitet, som vil pryde enhver have. Udover at solure er smukke som dekoration i haven, måler de samtidig buevinklen til solen og opdeler gradtallet i 24 timer pr. døgn. Alle vores solure kan med fordel placeres på en solurssokkel i granit, så soluret står stabilt og ser endnu mere eksklusivt ud at have stående.

Invitér venner og familie hjem i din have og vis dit flotte solur frem. Du kan være sikker på, at uret vil imponere de fleste med deres oldgamle tradition og imponerende udformning. Gå på opdagelse i vores solure og se, hvilken der vil passe bedst til din have.

pr. side

8 varer

Faldende orden
pr. side

Køb et solur til haven her 

Vores udvalg af solure har det tilfælles, at de alle er smukke og dekorative at have stående i sin have. Hos os kan du både få et solur i messing og i rustfrit stål, alt efter hvad du foretrækker. Vores solure kommer i forskellige udformninger, designs og størrelser, men fælles for dem alle er deres unikke graciøsitet. Se også vores solur, som er en kombination af et kompas og en regnvandsmåler i grå granit og med smukke detaljer.

Tag også et kig på vores fine udvalg af solurssokler i granit i et væld af forskellige udformninger og farver. En sokkel er en essentiel del af dit solurs udtryk i haven, så vælg den du bedst kan lide. Bemærk at der ikke medfølger solur til din sokkel, når du køber den hos os. Gå ikke glip af muligheden for at give din have et unikt og smukt udtryk med et solur!

Malericentralen har dekoration til hus og have 

Foruden vores solure kan du hos Malericentralen finde et stort udvalg af dekoration til hus og have. Her kan du bl.a. finde vejrhaner og sjove vejrstationer, som fortæller om vind og vejr og vil passe perfekt til dit solur. Du kan også finde fuglebade og smukke lanterner til terrassen. Vi har alt, du har brug for til hus og have, så tag et kig i vores fine udvalg. Vi har helt sikkert noget, der falder i din interesse!

Har du spørgsmål til vores store sortiment, er du meget velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre ved at ringe til os på tlf. 97 16 13 59 eller skrive til vores mail [email protected]. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig!