Hos Malericentralen har vi et stort udvalg af ting til dig, som elsker at male. Når man skal i gang med at være kreativ, er det vigtigt, at man har de bedste materialer. Derfor er alle vores produkter i god kvalitet. Vi har bland andet maling, pensler, lærreder og blindrammer. Læs med her, og gør dig klar til dit næste kreative projekt.

4 vare(r)
BLINDRAMME16x43MM-20
BLINDRAMME16x55MM-20
Blindramme 43mm
4 vare(r)

Praktiske blindrammer

Hvis du har malet et pænt værk på et lærred, er det helt almindeligt, at man gerne vil indramme det. På den måde kan man nemlig hænge det op på væggen derhjemme, og få glæde af det. Det kan dog være svært at finde lige præcis den ramme, som passer til de mål, som lærredet har. Heldigvis kan du hos Malericentralen købe blindrammer til en god pris.

Hvad er blindrammer?

En blindramme er en ramme, som kan laves til alle slags mål. Derfor er den oplagt, hvis du skal have indrammet et maleri. De blindrammer vi sælger hos Malericentralen, er i fingerskaret fyrretræ fra en Dansk fabrik. At det er fingerskaret betyder, at rammen ikke vrider sig. Dertil får du også nogle trækiler med, som gør, at lærredet strammes op, når der er kommet en ramme på.

Inden du skal bruge en blindramme, skal du have malet et maleri først. Dette vil vi hos Malericentralen gerne hjælpe dig med at blive klar til. Gå for eksempel på opdagelse i vores store udvalg af malerlærreder, eller lad dig inspirere af de mange forskellige slags maletilbehør, som vi har.

Det kunstneriske udtryk

Det gode ved blindrammerne er deres pris, og at de alle sammen er i træ. Med denne neutrale farve passer de altså godt til alle slags kunstværk. Træmaterialet gør også, at du kan male rammerne, for eksempel sort eller hvid. Det kunstneriske udtryk på dit maleri kan du variere ved at bruge forskellige pensler undervejs, eller ved at benytte forskellige former for maling.

Hos Malericentralen har vi over 50 års erfaring med at sælge maling. Derfor sælger vi også kun de bedste produkter og mærker inden for malerbranchen. Der er dog stadigvæk stor prisforskel på mange af vores produkter, da god kvalitet ikke behøver at koste en formue.

Den perfekte gave

Hos Malericentralen er det også oplagt at gøre dine gaveindkøb. Vi har noget til alle aldre, og uanset personen har været kreative i mange år, eller er et barn, som først lige skal til at begynde, kan du helt sikkert finde noget til vedkommende hos os. En gave som bidrager til kreativitet, er perfekt til personen der har alt, eller til den person, som altid har hovedet begravet i kreative projekter. Når du køber dine blindrammer, kan du derfor passende købe en gave med til en du holder af.

Vi har hurtig levering af dine varer. Hvis du er i tvivl om noget, skal du være velkommen til at kontakte os på mail info@malericentralen.dk eller telefon +45 97 16 13 59. Vi glæder os til at have dig som kunde!