Exclusive Granit Skulpturer

Exclusive Granit Skulpturer

Er du på udkig efter eksklusive og unikke granitskulpturer til haven? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du nemlig vores udvalg af granitskulpturer, som er designet i samarbejde med den anerkendte billedkunstner Claus Krøjgaard. Hans DNA er tydelig at mærke i hver haveskulptur, som fortæller hver sin historie.

Uanset om du er til granitsøjler med en skulptur på toppen eller store granitskulpturer, giver Claus Krøjgaard et helt unikt udtryk til enhver have. Gå på opdagelse i vores univers af smukke haveskulpturer, og oplev deres unikke formsprog og fortælling.

pr. side

8 varer

Faldende orden
pr. side

Eksklusive granitskulpturer af Claus Krøjgaard

Claus Krøjgaard er en anerkendt billedkunstner, som står bag en bred vifte af farverige og abstrakte malerier, ligesom han også har en kunstserie med mennesker og dansende kvinder. Hans kunstværker har en helt unik karakter, hvor man tydeligt kan mærke hans kunstneriske og inspirerende væsen.

Det gør sig naturligvis også gældende for hans granitskulpturer, som fortæller hver sin historie. Med navne som ”Imagine”, ”Shape of You”, ”Circles De Vie” og ”Birdeye” finder du unikke skulpturer, som der kun er lavet fem eksemplarer af. Det betyder, at Krøjgaards granitskulpturer formodentlig ikke findes ved naboen, hvorfor du får en helt unik skulptur, der kan pryde din have.

Pynt haven med unikke granitskulpturer

De eksklusive skulpturer udsmykker ikke bare haven. De kan betragtes og fortolkes i timevis, hvor hver enkel skulptur fortæller sin helt egen historie. De kan placeres hvor som helst i haven – ved terrassen, i havegangen eller ved indkørslen. Pryd haven med unikke granitskulpturer, og nyd synet af dem hver dag.

Granit er et smukt materiale, der skifter farve, når det bliver vådt. Det er desuden slidstærkt og holdbart i al slags vejr. Nyd granittens farveskift i de forskellige årstider, og vær sikker på, at granitskulpturen holder i mange år. Til at skabe en idyllisk have kan du med fordel også se vores udvalg af med fuglefoderhuse, lanterner og solure.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Malericentralen bestræber vi os altid efter at give dig en god oplevelse, når du besøger vores online webshop. Vi ønsker at inspirere dig til en personlig indretning i hus og have, og derfor er vi altid behjælpelige, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Kontakt os endelig, hvis vi skal hjælpe dig med at finde den helt rigtige skulptur. Det kan du gøre ved at ringe os op, skrive en mail eller udfylde vores kontaktformular. Vores dygtige medarbejdere sidder klar med personlig vejledning, så du kan finde det perfekte match til dit hus eller din have. Vi ser frem til at høre fra dig!