Vagn Frederiksen Vang

Vagn Frederiksen Vang

Den anerkendte kunstner Vagn Frederiksen har en unik tilgang til sine malerier. Med farvernes legende effekt og abstrakte kompositioner giver malerierne en god stemning og en fin dybde. De fanger øjet, ligesom de kan beundres og nærstuderes i flere timer. Særligt er de gule, orange og grønlige toner fremtrædende i Vagn Frederiksens malerier, som giver en positiv effekt i ethvert rum.

Gå på opdagelse i Vagn Frederiksens malerier, og undersøg de fire kategorier: moderne naturalisme, abstrakte kompositioner 1, abstrakte kompositioner 2 og figurkompositioner. Oplev Vagns unikke penselstrøg, og find dit næste yndlingsmaleri hos Malericentralen. Har du spørgsmål undervejs, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Vagn Frederiksens abstrakte kompositioner og skønne farver

Vagn Frederiksens malerier har både abstrakte kompositioner og den mere moderne naturalisme. De forfriskende farver, som er særligt karakteristisk i hans malerier, fanger øjet. Hvert penselstrøg er gennemtænkt, hvilket gør malerierne til et ideelt valg. Med hans figurkompositioner kan du finde skønne silhuetter af mennesker, som sammenfattes i unikke farver.

Er du til et mere abstrakt udtryk, er Vagn Frederiksen også kompetent på det område. Undersøg blot de to kategorier med abstrakte kompositioner og oplev de abstrakte motiver. Hvis du derimod er til landskabsidyl og naturalisme, har Vagn Frederiksen en bred vifte af skønne malerier med lyse farver, der har en positiv indvirkning på øjet.

Pryd hjemmet med kunstmalerier

Der findes næsten ikke noget skønnere end nye malerier, som pryder på væggene. Men nogle gange kan det svært at vælge det helt rigtige. Derfor giver vi dig altid mulighed for at låne maleriet med hjem inden et eventuelt køb. På den måde kan du være helt sikker på, at du vælger det rigtige – så det både passer til din indretningsstil og dit hjem.

Tilbuddet gør sig desuden gældende for alle vores malerier. Foruden Vagn Frederiksen byder vores galleri også på malerier fra anerkendte kunstnere som Ellen Lundum, Britta Kornum og Hanne Hermann.

Besøg os i vores galleri i Snejbjerg

Hos Malericentralen har vi over 50 års erfaring i branchen, hvilket betyder, at vi altid kan give dig en kompetent vejledning og rådgivning. Du er altid velkommen til at besøge os i vores 600 m2 galleri og butik i Snejbjerg, hvis du har lyst til at opleve vores malerier i fuld størrelse.

Sidder du tilbage med spørgsmål omkring vores sortiment eller andet, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os altid efter at give dig en professionel vejledning, ligesom vi altid bestræber os efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!