Indramning

Hos Malericentralen er vi eksperter i indramning. Med over 50 års erfaring, er vi ikke bange for en udfordring, og vi hjælper dig gerne med diverse former for indramning. Uanset om det er nostalgiske affekter, billeder, plakater eller akvareller, står vi klar til at hjælpe dig med din indramning. Mange ønsker flot indramning til deres præstationer, minder og højtelskede ejendele, og det forstår vi hos Malericentralen.

Ønsker du at se nogle eksempler på, hvilke indramninger vi har lavet gennem tiden? Så kan du her se vores eksempler på indramning. Vi indrammer gerne alt fra fodboldtrøjer til badmintonketchere, bøger, avisudklip, breve, brudebuketter og meget, meget mere! Tag et kig i vores sortiment nedenfor, eller kontakt os, hvis du sidder inde med en helt særlig indramningsopgave.

pr. side

1 vare

Faldende orden
pr. side

Indramning til alle former for kunst og materialer

I de fleste tilfælde kan indramning være så enkelt som en smuk ramme. Det kan også kræve større kreativitet. Det vigtigste er, at det, du gerne vil udstille, er i fokus. Hos Malericentralen har vi stor erfaring, når det kommer til diverse former for indramning. Foruden de klassiske indramninger af billeder, plakater og malerier, kan vi også hjælpe med indramning af broderi, litografi, trøjer og meget mere!

Vi sørger for at lave en indramning, der er helt perfekt til dig og dine ønsker. Ønsker du indramning med passepartout, eller kræver du en speciel form for indramning, der ikke blot er en ramme på specialmål? Så kan du uden tvivl finde det her. Du skal blot kontakte os med dine ønsker, og så finder vi ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Find kunstnerartikler, gaveideer og dekorationer hos Malericentralen

Foruden indramning forhandler vi et stort udvalg af kunstnerartikler, gaveideer, brugskunst samt inden- og udendørs dekorationer og belysning. I vores sortiment af kunstnerartikler finder du alt, som din kreative sjæl kunne ønske sig. Uanset dit foretrukne medium, er du sikker på at finde kvalitetsrige kunstartikler til gode priser.

Vi hjælper dig også godt på vej med en side dedikeret til fantastiske og unikke gaveideer såsom brugskunst, skulpturer, gaveæsker og kunstneriske startpakker og pengegaver. Her har du muligheden for at finde den perfekte gave til ham eller hende. Vi har også et stort udvalg til både hus og have, hvor du også har rig mulighed for at finde gaver til andre og dig selv.

Kontakt os for hjælp og vejledning

Har vi mod forventning ikke præcis den form for indramning, som du står og leder efter? Så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os. Vi elsker at hjælpe, og vores ekspertviden rækker langt. Der er derfor stor sandsynlighed for, at vi kan hjælpe dig med at finde lige præcis dét, du leder efter.

Du kan let og hurtigt kontakte os gennem vores kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald i vores telefontider. Vi ser frem til at hjælpe dig!