Stort udvalg af malerlærreder

Malerlærred

Hos Malericentralen-kreativ finder du det største udvalg af malerlærreder. Heriblandt har vi både nogle billige lærreder til nybegynderen eller amatøren, samt nogle kvalitetslærreder til den professionelle kunstner. Begge lærred-typer sælges i en række forskellige mål, men derudover kan vores kvalitetslærreder også findes på specialmål.

Køber du et af vores billige lærreder, anbefaler vi, at det sættes i ramme. Dette skyldes, at det ellers hurtigt kan blive skævt. Hvis du ønsker at hænge maleriet op uden ramme, foreslår vi derfor, at du vælger et af vores kvalitetslærreder. Vi sælger desuden 4 cm dybe boxlærreder på blindramme, hvor både vores billige boxlærreder og kvalitets boxlærreder kan hænges op uden ramme. Derudover kan du også finde et kvalitetslærred på rulle til blindramme.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af lærreder til malerier og find den kvalitet og størrelse der passer bedst til dit næste malerprojekt.

pr. side

1 vare

Faldende orden
pr. side

Opnå den bedst mulige arbejdsstilling når du maler på dit lærred

Når du har valgt dit lærred ud fra den kvalitet og størrelse du søger, er du allerede godt på vej til at komme i gang med dit malerprojekt. For at kunne male i den helt optimale arbejdsstilling er det dog en rigtig god idé, at anskaffe dig et staffeli. Et staffeli kan nemlig justeres i højden, så du kan stå oprejst og skåne ryggen. Vores staffelier fås i forskellige kvaliteter, til både amatøren og den professionelle. Desuden sælger vi staffelier til børn, hvorpå der både kan males og tegnes med kridt. I vores sortiment finder du både store malerlærreder og små malerlærreder.

Maling og pensler

Med et lærred og et staffeli på sin plads er det vigtigste nu, at finde den rette maling og de rette pensler til projektet. Vi har et stort udvalg af maling, hvoriblandt du kan finde olie-, akvarel- og akrylmaling. De mest anvendte typer maling er oliemaling og akrylmaling.

Det helt særlige ved akrylmalingen er, at den tørrer utrolig hurtigt, hvilket giver dig færre ventetid. Desuden er den yderst holdbare og kan smøres på i både tykke og tynde lag. En kort tørretid er dog ikke altid en fordel, og for særligt nybegyndere kan det være mere fordelagtigt at vælge en maling, der ikke tørrer helt så hurtigt. Med en langsomt tørrende maling, som eksempelvis oliemaling, har man nemlig større mulighed for at arbejde mere med kunsten og foretage ændringer og justeringer undervejs.

Er du vild med at eksperimentere med dit maleri, kan du desuden prøve kræfter med forskellige Maimeri gels. Her kan du opnå forskellige effekter som eksempelvis pimpsten, perlemorseffekt m.m.

Er du i tvivl om, hvilket malerlærred eller hvilken maling du skal vælge? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette gøres på telefon +45 97 16 13 59 eller mail [email protected]. Som nybegynder kan du desuden finde diverse startpakker, hvor maling og lærred m.v. allerede er samlet. Ved at vælge en af disse pakker kan det gøres mere overskueligt at komme i gang med de kreative projekter.