Kirkegården

Kirkegården

Hos Malericentralen har vi en bred vifte af gravsten og pynt til gravstedet. Vi ved, at et gravsted skal være et hyggeligt og trygt sted at være, hvor vi mindes dem, vi har mistet. Derfor har vi lavet et sortiment af bænke, pyntehjerter, navnesten, mindesten og fuglebade til gravstedet. Alle sten er i håndbearbejdet granit og fås i en lang række flotte farver. 

Sortimentet byder på billige gravsten af høj kvalitet, som tåler al slags vind og vejr. Gå på opdagelse nedenfor og find lige netop det produkt, der matcher dine behov og ønsker. Du finder information og priser på vores gravsten ved at klikke ind på de forskellige produkter.

pr. side

17 varer

Faldende orden
pr. side

Find gravsten og pynt til gravstedet

Vores sortiment af gravsten og pynt til gravstedet kommer i mange faconer. Du finder både bænke i håndbearbejdet granit, ligesom du finder navnesten i enten grå eller rosa granit. Navnestenene fås også med en blankpoleret forside og grove kanter. På den måde kan du finde lige præcis de sten, der passer til dine ønsker og indrette gravstedet, som du har lyst til.

Med fuglebadet kan du ligeledes skabe en hyggelig stemning, der gør gravstedet til et rart sted at besøge. Vores pynt og gravsten er prisbillige, men går samtidig ikke på kompromis med kvaliteten. Granit er nemlig et slidstærkt naturmateriale, der tåler alt slags vind og vejr. Farven falmer ikke over tid, men når materialet bliver vådt, sker der en smuk forvandling, hvor stenen bliver mørkere. 

Er du på udkig efter andet, der skal pynte ved gravstedet? Så kan du tage et kig på vores krukker, lanterner eller planteskilte. Med vores gravsten og andet pynt kan du opnå en personlig stemning ved gravstedet, hvor du trygt kan mindes den afdøde.

Malericentralen står klar til at rådgive dig

Hos Malericentralen går vi op i at give dig den bedste oplevelse, når du handler online hos os. Vi sætter en dyd i god service, og vi gør os umage for at hjælpe dig. Derfor får du altid billig fragt og hurtig levering.

Med mere end 50 års erfaring i branchen sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du blot kontakte os på mail, telefon eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vores dygtige medarbejdere hjælper med ethvert spørgsmål og bestræber sig naturligvis altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.