Posca tusser

Posca

Hos Malericentralen finder du et stort udvalg af billige Posca tusser, der er perfekte til farvelægning. Tuscherne fungerer til alle materialer, herunder både sten, glas, papir, tekstiler m.v. Både professionelle og amatører er utrolig glade for de populære Uni Posca tusser, fordi de skaber rene og præcise streger, hvilket gør dem ideelle til alle former for kreativ farvelægning. Desuden ligger de i en prisklasse, hvor alle kan være med.  

Posca tusserne er vandbaserede og fås i utallige farver med 4 forskellige spidstykkelser: PC1, PC3, PC5 og PC8. Skal du til at prøve kræfter Posca tusser for første gang, kan du med fordel købe vores blandede Posca tuscher i æsker. Her finder du ligeledes de 4 forskellige spidstykkelser, som fås i både basisfarver, pastelfarver, metalfarver og neonfarver.

pr. side

9 varer

Faldende orden
pr. side

Hvad er særligt ved Posca tusser?


Når du gerne vil være kreativ med en tusch, så er Posca tusser et rigtig godt valg. Tusserne kommer nemlig med en række gode egenskaber, der gør dem brugbare for både de professionelle kunstnere og for amatørkunstneren. 


En af de særlige ting ved Posca tusser sammenlignet med andre typer af tusser er, at de er vandbaserede. Det vil sige, at de ikke er giftige, hvorfor de ikke er farlige at bruge eller få på huden. Fordi Posca tusser er vandbaserede, er de også nemme at vaske af med vand og sæbe på nogle typer af overflader. En anden særlig egenskab ved Posca tusser sammenlignet med andre typer af tusser er den høje pigmentkoncentration. Det giver tusserne en stærk og meget lysægte farve, som ikke vil falme, men i stedet holde sig flot og frisk gennem lang tid. 


En stor fordel ved tusserne er desuden, at de er meget holdbare på alle typer af overflader. Det gælder både på papir, lærred, metal, stof og mange andre overflader, hvor farverne holder deres form trods slid på eksempelvis et glas. 


Hvad kan du bruge Posca tusser til?

En af grundene til, at Posca tusser er så populære, er, at tusserne kan bruges til stort set alt. Det er derfor kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan skabe med Posca tusser. Tusserne er bl.a. meget populære at tegne med, hvor de skaber flotte detaljer med de livlige farver. Her kan tusserne bruges til at skabe forskellige effekter fra både lette strøg til kraftige og mørkere linjer. 


Posca tusser er også populære valg til at male på forskellige overflader med. Du kan på den måde udfolde din kreativitet med dine yndlingsmotiver på både lærred, papir, træ og meget andet. 


Også når det kommer til dekoration af forskellige emner i hjemmet, er tusserne et sikkert valg. Tusserne kan som nævnt bruges til stort set alle overflade, og det er en fordel, når du gerne vil give lidt ekstra liv og farve til eksempelvis dine møbler, dine drikkeglas i køkkenet eller til noget helt tredje, der vil tilføje personlighed til dit hjem. 


Et perfekt valg til kreative børn og unge

Posca tusser kan som nævnt bruges til det meste, og det gør dem også til et godt valg, når du vil være kreativ med dine børn. Det er ikke kun professionelle kunstnere og kreative voksne, der kan nyde godt af tussernes mange gode egenskaber, da et ethvert tegneglad barn vil helt sikkert også elske de flotte farver. 


Du kan bruge Posca tusser i en kreativ weekend, hvor du sammen med børnene dekorerer glas eller lignende, eller når dine børn vil lave kreative gaver til jul. Med Posca tusser er der ingen grænser for dit barns kreativitet, og da tusserne på samme tid er vandbaserede og derfor helt ufarlige, er de et godt valg til kreative stunder med de små. 


Køb Posca tusser online i dag

Her hos Malericentralen er vi glade for at kunne præsentere et stort udvalg af de populære Uni Posca tusser. Her finder du individuelle tusser som eksempelvis hvid, sort og Posca tusser i alle andre farver. Du kan også vælge at købe et helt sæt, hvor du får alt det, du skal bruge for at komme godt i gang med at være kreativ. 


Lige meget hvad du vælger, får du altid gode priser hos Malericentralen. Her kan du gøre en god handel, og det hele kan nemt klares online lige her på siden. Her kan du få et godt overblik over dine muligheder, og når du har bestilt, kan du bare læne dig tilbage og vente på, at dine nye tusser dukker op på din adresse i løbet af få dage.  

 

FAQ


Hvad er Posca tusser?

Posca tusser er en form for vandbaserede farvetusser, der bl.a. er kendte for deres stærke farver og gode holdbarhed. De kan bruges på en lang række forskellige overflader som eksempelvis papir, lærred, metal, glas, plast og stof.


Hvad kan man bruge Posca tusser til?

Posca tusser er meget alsidige, og de kan derfor bruges til at tegne på forskellige overflader. Du kan med andre ord bruge Posca tusser til det meste, når du gerne vil tegne eller dekorere en overflade med en klar farve i god kvalitet. 

 

Kan Posca tusser vaskes af?

Om farven fra tusserne kan vaskes afhænger af, hvilken overflade du har tegnet på. På porøse materialer som eksempelvis lærred og papir, kan Posca tussernes farve ikke vaskes af, mens farverne på faste overflader som eksempelvis glas eller metal godt kan vaskes af med en svamp eller en klud og lidt knofedt. 


Kan man tegne på glas med Posca tusser?

Ja, du kan sagtens tegne på glas med Posca tusser. De er vandbaserede, og de vil derfor ikke gøre skade på glasset, og da farverne er meget holdbare, vil de klæbe godt til glasset, så dit kunstværk forbliver pænt på glasset i rigtig lang tid.