7 vare(r)
PoscaPastel-20
18,00 kr
Posca PCF-350 Brush
POSCAPENCIL-20
18,00 kr
POSCA TUSCH
20,00 kr
Posca Tusch - Fluo
Posca Glitter
Posca Tusch - Metallic
7 vare(r)

POSCA tuscher til alle materialer

De vandbaserede Uni Posca tusser fungerer til alle materialer, og de forskellige spidstykkelser gør, at du har mulighed for at anvende den helt perfekte tusch til farvelægningens enkelte elementer: én til skrift, én til tykke linjer osv. I nedenstående kan du kort læse om tips til anvendelse af tusserne på nogle af de forskellige materialer.

  • Tekstiler: Posca tussen fungerer til alle former for tekstiler og når først farven er blevet fikseret med et strygejern, holder den ved vask.

  • Glas: Når du har tegnet på glasset, kan farven nemt fjernes ved hjælp af en våd klud. Dermed kan du hele tiden undervejs ændre i udseendet. Hvis du derefter ønsker at gøre farven fast, kan du brænde glasset.

  • Keramik og porcelæn: Ligesom ved på glas, gøres farven fast ved at brænde genstanden i oven. Indtil da kan farven ligeledes fjernes med en våd klud, hvilket gør det nemt at rette småfejl og ændre i udseendet undervejs.

  • Papir: Posca tusserne fungerer på alt fra kalkerpapir til fotopapir, og farven går aldrig igennem papiret. Den vandbaserede farve gør, at farven ikke klumper.

  • Metaller: Posca tussen er testet på aluminium, jern og rustfrit stål. Den er modstandsdygtig overfor gnidning og vand samt egnet til udendørs brug.

Foruden de nævnte materialer fungerer tusserne også på træ, plastik og mineralske materialer. Du kan læse meget mere om, hvordan du anvender dine Uni Posca tusser på de forskellige materialer på www.posca.com.

Er du i tvivl om, hvilke Posca tusser du skal vælge? Eller overvejer du at købe nogle af vores øvrige produkter til farvelægning, såsom eksempelvis Touch Twin Markers, Carioca tusser m.v., så er du naturligvis velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette gøres på telefon +45 97 16 13 59 eller mail info@malericentralen.dk.