Ramme Med Passepartout

Ramme Med Passepartout

Leder du efter den perfekte billederamme med passepartout? Så er du kommet til det rette sted. Hos Malericentralen forhandler vi et bredt udvalg af sorte rammer med passepartout, der passer ind i ethvert hjems indretning. Rammer med passepartout giver dig mulighed for at tilføje ét eller flere billeder til rammen alt afhængigt af, hvad passepartouten tillader. Udforsk udvalget herunder, og bliv en vægramme rigere.

pr. side

6 varer

Faldende orden
pr. side

Enkle billederammer med passepartout for en indramning

En passepartout-ramme giver dit billede en flot indramning, da passepartouten hjælper med at stille skarpt på motivet. Vores passepartoutrammer kommer med en sort ramme, som giver den et enkelt og stilrent udtryk, der passer ind i ethvert hjem.

Vores Instagramramme fås til et enkelt billede og fire billeder på samme tid. Passepartouten er lavet, således at den matcher det kendte udtryk, som vi kender det fra Instagram med de afrundede kanter. Det giver et blødt udtryk til billederne og står i skarp kontrast til den kantende billederamme – og så ligner det, at billederne kommer direkte fra mobilen.

Skal du til et babyshower hos en kær veninde, eller trænger bedsteforældrene til at få en billedecollage af deres børnebørn i julegave? Så kan vi varmt anbefale vores studiorammer, hvor billederne fremvises lodret i selve rammen. Disse rammer er især gode til at lave collager af fx baby- og børnebilleder, da der er mulighed for at have alle billeder af børnene samlet i en ramme, eller du kan dedikere en ramme til hvert enkelt barn.

På udkig efter andre fotorammer?

Faldt vores rammer med passepartout ikke i din smag, er der råd for det. Hos Malericentralen har vi specialiseret os i at lave rammer på både standard- og specialmål. Hvis du mangler en ny ramme til dit billede eller maleri, går du derfor ikke tomhændet herfra.

Vi forhandler nemlig et væld af foto- og billederammer i mange farver som guld, sølv, sort, hvid og brun, svæverammer til malerier og specialrammer, som glasrammer, Smart-rammer og City-rammer. Uanset hvad du er på udkig efter, kan du med garanti finde det i vores sortiment.

Malericentralen – stedet at gå hen for erfaren hjælp til rammer

Som før nævnt er vi hos Malericentralen eksperter i rammer – uanset om det gælder standard- eller specialmål. Har vi ikke en ramme, der passer til dine behov blandt vores standardiserede rammer, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den løsning, der passer bedst til dine ønsker.

Er der opstået tvivlsspørgsmål til vores passepartout-rammer, eller har du brug for hjælp og vejledning, kan du altid regne med vores erfarne medarbejdere. Ring til os på tlf. 97 16 13 59, skriv en mail til [email protected], eller udfyld vores kontaktformular. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.