Olielamper Og Tilbehør

Olielamper Og Tilbehør

Der er ikke noget som levende lys til at sætte en helt særlig stemning – hvad enten det er i haven eller på en kirkegård. Derfor har vi hos Malericentralen et godt udvalg af olielamper til dig i smukke udformninger, som kan placeres, hvor du ønsker det. Flere af vores olielamper er hugget i granit, hvilket giver et smukt udtryk i skæret af det levende lys. Du kan desuden finde alt det nødvendige tilbehør til lamperne her på siden.

Se udvalget af vores olielamper og tilbehør til dem nedenfor og find det, du leder efter. Olielamperne har alle forskellige udtryk, så uanset hvor lampen skal være, kan du helt sikkert finde den eller de rigtige for dig. Vi har alt til hus og have – så det er bare om at gå på opdagelse i sortimentet.

pr. side

14 varer

Faldende orden
pr. side

Olielamper til haven og kirkegården samt indsatser 

Vores olielamper i granit fås i to forskellige designs, som yderligere fås i forskellige størrelser. Alle olielamperne er håndbearbejdet i kvalitetsstærkt granit. Er du mest til det klassiske udtryk med en olielampe hugget i rund granit, så skal du kigge nærmere på vores olielamper formet som kugler. Granitten er i den smukkeste, rosapolerede farve, der passer ind overalt – både på kirkegården eller hjemme i en krog i haven.

Hvis du er på udkig efter en olielampe med et twist, så vil vores olielamper, der ligner uglehoveder, helt sikkert være det rigtige for dig. Lamperne fås både som lille og stor, og de er hhv. 19 og 25 cm høje, så du frit kan vælge din foretrukne størrelse. Placér en lampe for sig selv eller kombinér olielamperne på kryds og tværs og sæt dem sammen. Uanset hvordan du vælger at dekorere med lamperne, er stemningen sat med det samme. 

Husk at vi også forhandler tilbehør til olielamperne her på siden, så du er helt dækket ind. Her kan du finde væge samt indsatser til olielamper i rustfrit stål. Hvis du er til den minimalistiske stil, vil indsatserne til olielamperne helt sikkert være det rigtige for dig.

Dekoration og tilbehør hos Malericentralen 

Hvis du leder efter andet til at skabe en hyggelig stemning på kirkegården eller i haven, så skal du blot klikke videre her hos Malericentralen. Vi har nemlig dekoration til hus og have som fuglebade, lanterner samt vandsten og vandfontæner, der vil komplementere olielamperne godt. Det er bare op til dig at vælge.

Ring til os på tlf. 97 16 13 59 eller skriv til vores mail [email protected] eller kontaktformular, hvis du har nogle spørgsmål til vores sortiment af olielamper eller andet til hus og have. Vi sidder klar til at hjælpe dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os.