Tilbehør

Tilbehør

Ønsker du at skabe en hyggelig og idyllisk have, men har du brug for inspiration til, hvad du kan indrette den med? Så kan det være, at du skal tage et nærmere kig på vores udvalg af vandsten! De bidrager nemlig til en stemningsfyldt have med et dekorativt udtryk, der er en fryd for øjet.

Gå på opdagelse i vores udvalg af vandsten, og find lige præcis den, der skal pryde din have. Mangler du tilbehør til vandstenen eller reservedele til vandpumpen, byder vores sortiment også på en lang række tilbehør, så din vandsten kan fungere og lyse flot op.

pr. side

1 vare

Faldende orden
pr. side

Hyggelige vandsten til haven

Springvand og vandsten bidrager med en helt speciel og afslappende stemning. Vandsten med lys giver både den beroligende lyd af rislende vand og det smukke syn af forskelligfarvet lys. Samtidig dekorerer den haven og skaber en idyllisk stemning – uanset sæson og årstid. Nyd synet af en vandsten med lys på de sene sommeraftener eller de tidlige efterårsmorgener, og lad vandstenen skabe liv i din have.

Vores udvalg af lys til vandstenen kommer i forskellige farver, så du med garanti kan finde en, der falder i din smag. Vælg blandt andet mellem LED-lys i blå, gul eller hvid – alt efter, hvad dine præferencer er.

Stort udvalg af reservedele og tilbehør til vandsten

Hos Malericentralen finder du en lang række tilbehør til vandsten. Det gælder blandt andet baljer, riste, pumper, slanger, kantmåtter og glasfiberlåg. Vi lagerfører desuden komplette pumpesæt, hvor du kan finde pumper lige fra 750 liter og op til 2000 liter. Til pumpesæt medfølger der desuden en rist, et låg og en balje.

Tag et kig omkring vores sortiment af tilbehør til vandsten og reservedele til vandstenspumper, og find lige præcis det udstyr, du har brug for.

Skab din drømmehave med Malericentralen

Hos Malericentralen har vi et stort sortiment, der dækker over dekorativt udstyr og interiør, som kan udsmykke din have. Vi mener nemlig, at indretning og dekorering af haven er mindst lige så vigtig som i hjemmet. I vores sortiment finder du vandfontænervejrsten og granitsøjler til haven, som alle bidrager til en charmerende og hyggelig stemning.

Har du spørgsmål til vores sortiment, eller har du brug for hjælp til at finde den rette vandpumpe, vandsten eller noget helt tredje? Så er vi altid klar til at hjælpe dig. Med vores faglige ekspertise deler vi altid ud af gode råd og giver dig en personlig vejledning, så du kan finde lige præcis det produkt, du leder efter. Vi ser frem til at høre fra dig!