Granit Bænke/Skamler

Granit Bænke/Skamler

Er du også træt af, at dine havemøbler kræver pasning og pleje, når sommeren står for døren – og at det danske klima gradvist sætter sine spor i møblerne? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Malericentralen har vi et stort udvalg af granit og fiberbeton i kategorien ”Hus & have”, herunder vores granitbænke og granitskamler, som er vores eget design. Bænkenes design er unikt, og du finder ikke to bænke, der er ens. Dette giver et charmerende udtryk og en bænk, du ikke kan finde inde hos naboen. Bænkene kan med fordel placeres i en hyggelig krog i din have og bidrage til et charmerende og romantisk udtryk.

pr. side

7 varer

Faldende orden
pr. side

Uforgængelige og robuste bænke

Granitbænkene er robuste og vedligeholdelsesfrie, og de kan derfor klare det hårde danske klima, uden du skal bekymre dig om rengøring og vedligehold. Bænkenes hårdføre og uforgængelige materiale, granit, er af høj kvalitet, hvilket gør, at der er garanti for lang levetid. Du kan ikke finde en bænk, der er mere holdbar end vores granitbænke. Hos Malericentralen får du altså en granitbænk, der både er unik og af høj kvalitet, og som tilmed holder sæson efter sæson uden krav til vedligehold.

Mangler du andet til hus og have?

Foruden vores bænke i haveafdelingen kan du hos Malericentralen finde alt fra havemøbler til diverse dekorative solure og fuglebade. Fuglebadene kan desuden fås i granit, som med fordel kan kombineres med de smukke granitbænke for at skabe en hyggelig terrasse med en rød tråd. Vores sortiment rummer noget til enhver smag, så netop du kan finde lige det, du står og mangler for at skabe din ønskede terrasse.

Hvis du har nogle spørgsmål til granitbænkene eller vores øvrige sortiment, så er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar med råd og vejledning. Du kan kontakte os enten via vores kontaktformular, på vores telefonnummer, 97 16 13 59, eller via vores mail [email protected].