Rammer

Rammer

Hos Malericentralen kan du få rammer til enhver lejlighed, hvad enten du mangler en ramme i specialmål til et foto eller en svæveramme til et maleri. Vi har et stort udvalg af rammer i flere størrelser, materialer og farver, så du kan finde din ideelle ramme. Rammen er den, der giver dit billede, dit spejl eller dit maleri prikken over i’et, så gå endelig ikke på kompromis med det endelige udtryk og vælg en ramme hos Malericentralen!

Stort udvalg af fotorammer, svæverammer og skifterammer m.m. 

Du kan både købe rammer i standardstørrelser og i specialmål hos os. Hvis det er specialmål, du har brug for, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan hjælpe dig med rammer efter mål. Gå på opdagelse i vores brede udvalg af rammer og find den, du er på udkig efter. Du kan helt sikkert finde en, der passer til din stil.

Foto- og billedrammer i forskellige farver 

Her kan du få foto- og billedrammer i alle størrelser og mål, og i et væld af smukke farver og materialer. Tag et kig på de fine rammer i sort, brun, guld, sølv og diverse farverige nuancer. Du kan også få rammer i lyse naturfarver, touchwood og i aluminium. Vi har også rammer velegnet til Instagram-fotos i 10x10 cm. Med andre ord har vi rammer til ethvert foto eller billede!

Svæverammer og rammer til spejle til dit hjem 

Uanset om du er amatør eller professionel, har du brug for en svæveramme til dit maleri for at få et komplet udtryk. Vi har et stort udvalg af svæverammer i forskellige farver, som vi kan lave i alle mål. Svæverammerne fås i sort, hvid og/eller lys, guld, sølv samt brun og bronze, så du helt sikkert kan finde den farve, du bedst kan lide. Se også vores svæverammer med hylde, som er velegnet til malerier eller fotos på plader, og vores svæverammer, der passer til boxlærreder. Vi har også runde svæverammer til den eksperimenterende, der giver sig i kast med et alternativt, rundt maleri.

Hos Malericentralen kan du også få rammer til dit spejl i lige det mål, dit spejl har. Vælg mellem vores store udvalg af rammelister til spejle i eg, guld, sølv, brun, hvid, lud, sort og sølv/neon og find den farve og form, du bedst kan lide.

Find ovale rammer og skifterammer i aluminium her 

Tag et kig på vores udvalg af ovale rammer i flere forskellige størrelser. Vi har ovale rammer i træ i et væld af farver, originale præstegårdsrammer samt ovale messingrammer i mange størrelser, hvoraf nogle har plads til flere billeder. Den ovale form giver et fint, gammeldags udtryk og vil helt sikkert skabe en fin kontrast i dit hjem. Vi har også skifterammer i aluminium i forskellige farver, nemlig eg, mat sort og mat sølv, som er perfekte rammer til plakater, fotos eller børnetegninger.

Specialrammer efter mål og til enhver smag

Leder du efter en helt speciel ramme til fotos, billeder eller andet, så kan du finde den helt rigtige her. Vi har et spændende udvalg af flotte og kreative specialrammer i alt fra glas til rammer med højdemåler og meget mere. Hvis du godt kan lide at samle dine billeder ét sted, så tag et kig på vores udvalg af cityrammer, kvartal- og årsrammer, collagerammer, passepartouthuse, passepartouter til alle anledninger og time flies-rammer.

Hvis du godt kunne tænke dig at skabe et anderledes udtryk med din ramme på væggen, så se nærmere på vores hanger-rammer, der leveres med stålbøjle til ophæng og sort egetræsknop. Vi har også shadows-rammer, der giver en illusion af skygge i rammen. Med shadow-rammen er du helt sikker på at få en mere eksklusiv indramning af dit foto. Se også vores notes-rammer, der giver dig mulighed for at skrive en besked eller note ved siden af dit foto. Perfekt som gave til en, du holder af. Til tegninger, udeplaner, madplaner og mange andre ting har vi vores Smart Rammen, som du nemt kan udskifte med hvad end, du har lyst til.

Find rammer med passepartout og passepartouts separat her 

Ønsker du at samle flere billeder i én ramme, har du mulighed for at få rammer med passepartout hos os. Rammer med passepartout giver dig masser af muligheder for at lave nogle flotte collager på din væg i én ramme. Du kan også købe passepartouts separat hos os i både specialmål og i standardmål – begge slags i forskellige farver. Skab unikke udtryk med vores passepartouts!

Skinner og beslag, bagbeklædning til rammer og buet glas i akryl 

Gå på opdagelse i vores udvalg af galleriskinner og beslag. Galleriskinnerne er til ophæng af billeder og malerier uden huller i væggen, og beslagene er til montering af billeder på skråvægge eller lignende. Vi har også bagbeklædninger til rammer med justerbare støttefødder, så du kan nyde dine fotos på skrivebordet, stuebordet, natbordet eller andre steder. Tag også et kig på vores buet glas i akryl, som er perfekt til at indramme bl.a. brudebuketter, så du kan nyde den i lang tid efter den store dag.

Malericentralen – din forhandler af rammer! 

Foruden vores store sortiment af rammer har vi hos Malericentralen også et væld af andre produkter. Kig nærmere på vores brugskunst, galleri og produkter til hus og have og se, om der kunne være noget for dig.

Har du spørgsmål til vores rammer, eller ønsker du rammer i specialmål, er du velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre på tlf. 97 16 13 59 eller via vores mail [email protected]. Husk at du kan besøge os i vores butik i Snejbjerg ved Herning, hvis du vil se hele vores udvalg af rammer. Vi hjælper gerne med indramning af dit foto, maleri, spejl eller andet.