Gavekort

Leder du efter den perfekte gave, men er du ikke helt sikker på, hvad vedkommende ville blive mest glad for? Så er et gavekort altid en sikker vinder. Med et gavekort gør du det nemt for modtageren at vælge lige præcis det, de ønsker sig allermest. Måske ved du ikke, hvilke pensler, blyanter eller tuscher, de mangler, eller hvilken farve, de er ved at løbe tør for? Her er gavekortet den perfekte løsning.

Et gavekort er en gave, der altid falder i god jord – og et gavekort til Malericentralen er et godt eksempel på den perfekte gave! Det er altid dejligt at have midlerne til at købe lige præcis det, man står og mangler. Er modtageren kreativ og kunstnerisk, men ved du ikke selv, hvad forskellen er på akryl og oliemaling? Så er et gavekort den sikre vinder!

pr. side

1 vare

Faldende orden
pr. side

Gavekort til galleri og interiør

Hos Malericentralen har du mulighed for at vælge mellem et stort sortiment af varer. Et gavekort til Malericentralen kan derfor både bruges på kunstnerartikler, diverse former for interiør og dekoration, brugskunst, belysning og meget mere! Der er derfor et væld af muligheder for modtageren, når du giver et gavekort til Malericentralen i gave. Gavekortet kan eksempelvis også bruges til indramning, hvis modtageren måske selv har malet et smukt maleri, der fortjener en flot ramme.

Man behøver ikke at være kreativt anlagt for at handle hos Malericentralen. Vi forhandler også smukke og unikke møbler, lækker brugskunst, skulpturer og flotte lysløsninger. Gavekortet kan derfor bruges af mange forskellige, og du er altid sikker på, at et gavekort til Malericentralen vil blive værdsat.

Malerier og plakater til enhver smag

Det er også muligt at bruge gavekortet til vores online galleri. Her byder vi på et stort udvalg af malerier af danske kunstnere. Du finder også et flot udvalg af plakater, skulpturer, eksklusive granitskulpturer og meget mere! Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige og originale maleri. Der er også mulighed for at låne maleriet med hjem, så det kan ses i dine egne omgivelser, inden du køber det.

Er du løbet tør for gaveideer, og står du og mangler den perfekte gave til ham eller hende? Så har vi hos Malericentralen samlet et udvalg af fantastiske gaveideer. En smuk indramning kan i mange tilfælde også udgive den perfekte gave. Vi er eksperter i indramning, og vi indrammer gerne alt fra brudebuketter til sportstrøjer.

Kontakt os – vi står klar til at hjælpe!

Har du problemer med at bestille et gavekort, eller vil du gerne vide, om vi kan stå for din indramning? Uanset hvad står vi klar til at hjælpe! Vi ønsker at gøre din oplevelse hos os så problemfri som muligt, og du er derfor altid mere end velkommen til at kontakte os. Du kan med fordel kontakte os via vores kontaktformular.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt, og vi ser frem til at hjælpe dig med både spørgsmål og vejledning.