Blokke/Papir/Canvas

Blokke/Papir/Canvas
beskrivelse
pr. side

Varer 1-30 af 103

Faldende orden
Side
pr. side

Er du en kreativ sjæl, men mangler den perfekte tegneblok til at udtrykke dig på i dit næste, hyggelige maleprojekt, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos os finder du tegneblokke i højeste kvalitet, der med garanti vil give dig den bedste oplevelse, mens du maler. 

Uanset hvad du drømmer om at give dig i kast med, har vi en tegneblok, der matcher dit behov. Vores tegneblokke fås i både A5, A4, A3 og A2, afhængigt af hvad du ønsker. Derudover fås vores tegneblokke i forskellige materialer og typer af papir.

Tegneblokke i høj kvalitet til akvarel, olie eller pastel

At male med akvarelfarver er noget de fleste kan huske helt tilbage fra billedkunsttimerne i folkeskolen. Ikke desto mindre er akvarel stadig meget populært og kan kreere nogle yderst flotte malerier. Er du én af dem, der er vild med at male med akvarelfarver, vil vi anbefale dig at gå på opdagelse i tegneblokkene her.

Du finder et stort sortiment af diverse tegneblokke, der alle vil være ideelle til dit akvarelprojekt. Prøv eksempelvis vores Clairefontaine, der er kendetegnende ved at være tykt og syrefrit papir. Således undgår du, at malingen smitter af igennem papiret. Papiret har derudover forskellig for- og bagside.

Er du mere til mærket Canson Héritage, er dette bestemt også en sikker vinder med næsten 500 års erfaring inden for papirfremstilling. Canson Héritage er til dig, der maler med en sensuel struktur og styrke, da papiret er stærkt og absorberende. Derudover er papiret let at rette, hvad end malingen er våd eller tør.

Slip din indre kunstner fri

Her på siden finder du også tegneblokke, der er ideelle til at male med pastelfarver på. Tjek de utallige variationer af blokke, der egnes til pastel ud her. Blokkene fås både med hvidt, sort og forskelligfarvet papir. Eksempelvis kan du gennem denne Clairefontaine tegneblok både male på hvidt, denim, hvid med struktur, grå, sand og sort papir. Ligeledes er netop denne blok også modstandsdygtig overfor ridser, og du kan viske ud uden at ødelægge papiret.

Vi tilbyder også skitsebøger fremfor tegneblokke, hvis du ønsker en robust indramning af dine kreative udfoldelser. En skitsebog kan ligeledes begå sig flot på din bogreol og jævnligt tages frem og inspirere dig på ny. Befinder du dig i den helt modsatte boldgade og ønsker at udtrykke dig kreativt på en simpel måde, kan vi anbefale dig at vælge vores papirruller. Papirrullerne kan bruges til diverse materialer såsom blyant, kridt, kul, oliepastel osv.

Lækre tegneblokke til maling med olie

Sidst men ikke mindst finder du også tegneblokke, der er helt perfekte, hvis du ønsker at male med olie. Her finder du blandt andet tegneblokke, der er geniale til at tage med på tur, og som efterfølgende kan limes eller spændes op som malerlærred. Hvis du er meget professionel omkring dit malerarbejde, anbefaler vi, at du tager et ekstra kig på vores Rembrandt olie papir, der netop garanterer, at dit kreative arbejde tager sig godt ud i mange år frem.

Har du spørgsmål til de forskellige tegneblokke eller lignende, er vi mere end klar til at vejlede dig. Du kan kontakte os på telefon +45 97 16 13 59, sende os en mail på [email protected] eller udfylde en kontaktformular.