Til Børn

Til Børn

Hos Malericentralen finder du kreative kunstprodukter til hele familien såvel som den professionelle kunstner. Vi mener, at alle skal have mulighed for at udfolde sig kreativt. Derfor finder du på i denne kategori et stort udvalg af tegne- og maleartikler til børn. Uanset hvilken kreative leg, du har lyst til at dele med barnet i dit liv, finder du fantastiske kvalitetsprodukter her!

Vi ved, at der findes mange måder at være kreativ på. Derfor byder vores udvalg af kunstartikler til børn på mange forskellige produkter. I vores sortiment finder du blandt andet porcelæns- og tekstilmaling, diverse produkter til tegninger og leg, startpakker, tuscher til at tegne på sten og meget mere!

pr. side

6 varer

Faldende orden
  1. Basic Sketch Kit - Til Børn
    Basic Sketch Kit
    Tilbudspris 20,00  DKK Regulær pris 49,00  DKK
    På lager
pr. side

Stort udvalg af tegne- og maleartikler til børn

Elsker dit barn at tegne og male? Så har du fundet den helt rigtige kategori! Her kan du let finde kvalitetsrige tegne- og maleartikler til børn, så de legende let kan udfolde sig kreativt. I vores sortiment finder du eksempelvis det italienske kvalitetsmærke Carioca, der har over 50-års erfaring med at udvikle og producere skrive- og tegneredskaber til børn. Her finder du produkter til børn på 1-3 år og børn fra 4-12 år.

Det hele behøver dog ikke at foregå i tegne- og malebogen. Her finder du nemlig også kreative produkter, der let kan give underholdning til hele familien. Lad dit barn dekorere sit eget krus med den smarte porcelænsmaling, eller lav fabelagtige dyr og mønstre på de sten, I har fundet på gåturen. Med porcelæns- og tekstilmaling er der sjov for hele familien!

Udfold børns kreative evner

Mange børn er naturligt kreative. Uanset om det er en sans for historiefortælling, leg eller at tegne, så nyder mange børn at være kreative. Produkterne i vores sortiment byder på den perfekte mulighed for børn for at udfolde deres kreative evner. Især vores udvalg af tegne- og maleartikler til børn giver plads til kreativitet i alle aldre.

Et velkendt og højtelsket mærke er Stabilo, der tilbyder farveblyanter og tuscher til børn. Her finder du fantastiske produkter til dit barn, uanset om det er første gang, de skal tegne, eller om de blot mangler mere til samlingen. Her finder du farveblyanter, der er ideelle til små hænder, som er perfekt til de små kunstnere og entusiastiske tegnere!

Slip kreativiteten løs hos Malericentralen – vi hjælper dig på vej

Har du spørgsmål til vores tegne- og maleartikler til børn? Så står vi hos Malericentralen altid klar til at hjælpe dig på vej! Med over 50 år i branchen, er vi mere end glade for at dele ud af vores viden. Vi vejleder dig derfor gerne, hvis du skulle ønske hjælp til at finde det helt rigtige produkt.

Ønsker du at kontakte os, kan du med fordel gøre brug af vores kontaktformular. Her finder du også vores øvrige kontaktinformationer, hvis du skulle have brug for dem. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!