Solure & Vejrhaner

Solure & Vejrhaner

Haven er et skønt sted, hvor udsmykning og dekorationer er lige så vigtig som i hjemmet. Med solure og vejrhaner får du unikke skulpturer med smukke detaljer, der er skabt ved hjælp af traditionelle støbningsmetoder og robust jern. På den måde kan du skabe en idyllisk og hyggelig have, som du stolt kan vise frem til dine gæster.

Gå på opdagelse i vores udvalg af solure og vejrhaner, og find lige præcis den, der passer til din have. Du finder yderligere information med priser på de forskellige produkter ved at klikke ind på dem.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Udsmyk haven med solure

At udsmykke haven er en kunst i sig selv. Uanset om du ønsker en moderne eller en klassisk have, er et solur en skøn skulptur, der tager haveindretningen til nye højder. Vores udvalg af solure til haven kommer i forskellige designs af en bred vifte af materialer. Du finder blandt andet solure i messing og rustfrit stål, som garanterer en langvarig holdbarhed og et flot udtryk.

Solurets funktion er, udover at pryde haven, at måle buevinklen til solen, hvor gradtallet opdeles i 24 timer. De kan enten stå for sig selv eller placeres på en sokkel. Her har vi et stort udvalg af flotte sokler af granit i grå og rosa. På den måde kan du vælge lige præcis det solur og den sokkel, der passer til din personlige stil.

Køb vejrhaner til haven hos Malericentralen

Med en vejrhave får du ligeledes et skønt inventar til haven. Vores udvalg byder på både små og store vejrhaner, som alle har samme funktion – at vise, hvilken vej vinden blæser. De kommer i en bred vifte af materialer såsom sort støbejern og kobber.

Tilfør charme til haven med en stor eller lille vejrhane og nyd synet hver dag. Alle vores vejrhaner er prisbillige, men går ikke på kompromis med kvaliteten. Materialerne er nøje udvalgt, så du er garanteret en lang levetid.

Oplev vores store udvalg af dekoration til haven

Er du interesseret i at undersøge andet inventar, som kan pryde hus og have? Hos Malericentralen er vi leveringsdygtige i en bred vifte af dekorationer til havens idyl og hjemmets hygge. Tag blandt andet et kig på vores trolde og ting til haven. På den måde kan du skabe lige præcis det hjem, du ønsker.

Sidder du tilbage med spørgsmål omkring vores sortiment, eller har du brug for inspiration til, hvordan du kan dekorere hjemmet? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved at ringe os op, skrive en mail eller udfylde vores kontaktformular. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at rådgive dig, så du finder det produkt, der passer perfekt til dine ønsker og behov. Vi ser frem til at høre fra dig!