Passepartout

Passepartout

Hos Malericentralen tilbyder vi passepartout i forskellige størrelser til nye og gamle billederammer, så du kan give dit motiv en flot indramning. De fås i farverne sort med og uden hvid inderkant samt hvid med og uden sort inderkant. Passepartouterne fås også i syrefri versioner.

Herunder har vi inddelt vores passepartouter, så du nemt kan finde dem, du har brug for. I vores sortiment finder du passepartouter i standard- og specialmål med 1 hul og special passepartout med sjove former, så der er med sikkerhed noget, som passer til din ramme hjemme på væggen. Tag et kig i vores alsidige sortiment og find din næste indramning.

pr. side

2 varer

Faldende orden
pr. side

Hvad er en passepartout?

En passepartout er det stykke karton, papir eller lignende, der ligger mellem dit billede og glasset. Fordelene ved at bruge en passepartout i din billederamme er mange. Bl.a. sørger det for, at det ikke klæber til frontglasset og dermed undgår du at dit billede smitter af og bliver ødelagt. Derudover beskytter det mod aldring af billedet, da det ikke er i direkte kontakt mod glasset.  

En passepartout kan med fordel bruges i alle slags rammer, uanset om det er en firkantet eller oval ramme, da dine billeders motiv kommer i fokus og fremstår elegante med rene linjer. Har du et motiv med mange kraftige farver, er det en god idé at vælge en hvid passepartout, så det giver en stærkere kontrast og fremhæver billedet mere. På samme måde er det oplagt at vælge en sort passepartout, hvis billedet indeholder lyse farver, så motivet og passepartouten ikke smelter sammen, når det kommer i ramme.

Vi laver også billederammer på mål efter dit ønske

Har du valgt en passepartout, men mangler en billederamme, så er det også noget, vi hos Malericentralen kan hjælpe dig med. Vi laver fotorammer i alle størrelser og mål, og har du et specielt ønske til en ramme, du ikke finder i vores udvalg, skal du endelig bare kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning.

Vores rammer kommer i mange fede, forskellige farver og materialer. Vælg mellem klassiske farver såsom sort, guld og sølv samt mere iøjefaldende farver som rød, blå og lilla, der giver et friskt pust til dine vægge. Er du på udkig efter noget andet end en almindelig træramme, sælger vi også aluminium i forskellige farver, som giver et mere moderne og tidløst udtryk.

Malericentralen er altid klar til at hjælpe dig med dit næste køb

Er der undervejs opstået spørgsmål til vores passepartout, vores øvrige sortiment, eller behøver du hjælp til at finde det rette produkt, er du altid velkommen til at kontakte os – vi skal nok stå klar. Kontakt os på tlf. 97 16 13 59 eller via mail på [email protected]. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.