Foto Og Billedrammer

Foto Og Billedrammer

Hos Malericentralen har vi et stort sortiment af foto- og billedrammer i alle størrelser og mål samt i et væld af forskellige farver. Så står du og mangler en ramme til dit billede, skal du derfor kigge nærmere her på siden. Uanset om du ønsker dig en ramme i en fed, iøjnefaldende farve eller en ramme i et helt særligt mål, kan vi hjælpe dig videre, så du kan få din helt ideelle ramme med hjem.

Gå på opdagelse i vores store udvalg nedenfor, som vi har inddelt i farver og/eller materialer for at gøre det nemt for dig at få overblik over vores sortiment. Hvis du ønsker en ramme i specialmål, du ikke kan finde her på siden, hører vi gerne fra dig. Vi laver rammer i alle mål efter netop dit ønske.

 

Køb guld- og sølvrammer samt rammer i andre farver på specialmål her 

En ramme er ofte den faktor, der fuldender dit billede, så det er klar til at blive hængt op på væggen eller blive sat det helt rigtige sted på hylden. Derfor har vi hos Malericentralen givet dig mulighed for at finde lige den ramme, der passer dig – både hvad angår specielle mål og den helt rigtige farve. Vi forhandler både foto- og billedrammer i sort, lys/natur, guld, sølv, brun, touchwood, aluminium samt Instagramrammer, der passer perfekt til Instagram-fotos i 10x10 cm. Derudover har vi samlet rammer i diverse farver under kategorien ”Color”, som inkluderer farverne blå, gul, rød, lilla, grøn, lyserød og orange. Så er du sikker på at finde lige den farve, du er på udkig efter.

Inde under hver en ramme-kategori kan du se, hvilke standardmål vi tilbyder fast, og dermed kan du se, om det rette mål skulle være der for dig og dit billede. Hvis dette ikke er tilfældet, er du naturligvis velkommen til at kontakte os, og så finder vi en løsning, så du kan få din unikke ramme med hjem. Alle vores rammer fås derudover til fordelagtige priser.

Find også flotte og kreative rammer som Snejbjergrammer hos os 

Mangler du andre rammer end foto- og billedrammer, kan vi hos Malericentralen også hjælpe dig med det. Se bare vores brede udvalg af specielle rammer som rammer med passepartout, ovale rammer samt svæverammer. Vi sørger for at dække dig helt ind med et godt udvalg af rammer til ethvert billede og enhver bolig. Det er bare om at kigge dig omkring og blive klogere på, hvilken ramme der vil passe bedst til dit billede. 

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvilken ramme du skal købe, er du mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 97 16 13 59 eller skrive til vores mail [email protected]. Du har også mulighed for at skrive til os via vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig, så du kan få fat i den helt rigtige ramme for dig.