Drivhusglas

Drivhus Glas

Hos Malericentralen finder du alt til den kreative sjæl. Vi har et kæmpe udvalg af maleartikler, billedrammer og tilbehør. Men udover dette har vi også en masse pynt til haven og en masse gode ting til dit hus. En af disse ting er glas til et drivhus. Læs med her og se, hvorfor du skal købe dit drivhusglas hos os.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Hvorfor drivhusglas?

Der kan være mange grunde til, at du skal købe glas til et drivhus. Måske har nogle af dine planter vokset sig så store, at de har ødelagt ruden. Det kan også være, at der er blevet spillet fodbold i haven, hvor man ved en fejl har ramt ruden, så den er knust. Uanset hvad din grund er, kan du blive dækket ind ved at købe dit drivhusglas hos os.

Vi har for eksempel drivhusglas i størrelsen 61x61. Du kan også købe tilskåret drivhusglas. Fælles for det hele er, at det skal afhentes i vores butik på Snebjerg Hovedgade 28 i Herning. Det kan nemlig ikke lade sig gøre at sende det på grund af glassets skrøbelighed. Der er tilmed en god pris på drivhusglas hos os: nemlig kun 85 kroner.

Andre gode ting til haven

Hvis du alligevel skal have fat i noget glas til drivhuset, kan du med fordel overveje, om du mangler andre ting til haven. Det er nemlig også muligt at købe både flagstang og tilbehør hos os. De modeller vi sælger, er lette at sætte op og lette at opbevare. De er lavet af aluminium og kan derfor foldes sammen. Derudover har vi også flagstangsholdere i granit. Hos os kan du altså blive helt klar til at flage til de store begivenheder.

Foruden flagstænger har vi også udendørs husnumre og navneskilte, så du kan skilte flot med, hvilket nummer dit hus har, eller hvem der bor i din husstand. De skilte, som vi sælger, har en højde på 40 og 70 centimeter. Du kan få dem i farverne sort, hvid, sølv, kobber, guld og antracitgrå. De sættes op på en måde, der gør, at tallene hænger med en flot afstand ud fra væggen.

Udover dette kan du også købe olielamper og tilbehør på vores hjemmeside. Det tilbehør, som vi har til olielamper, er blandt andet lampeolie, en nippel med væge eller en indsats i rustfri stål. Derudover har vi mange flotte olielamper.

Vigtigt inden du køber

Inden du køber dit drivhusglas hos os, er det vigtigt, at du har målt op, hvor stort det drivhusglas som du skal have, er. Vores standardstørrelse er som nævnt 61x61 centimeter, som umiddelbart passer til de fleste drivhuse, men det er også muligt at få det tilpasset dit drivhus.

Det er vigtigt med ordentligt glas i dit drivhus, da det kan have stor betydning for, hvordan dine planter trives og ender med at vokse. Hvis du for længe har en knust rude i dit drivhus, kan planterne tage skade og ende med ikke at bære frugt.