KONTAKT OS ALTID VIA MAIL, INDEN RETURNERING AF EN VARE - DEREFTER VENDER VI TILBAGE INDENFOR 24 TIMER.

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Og de skal sendes dirkete til vores adresse. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, kopi af evt. forudgående korrespondance, eller Retur-reklamation formular.

Refusion:
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved at vi føre beløbet tilbage på det kreditkort der er brugt til købet.

Fortrydelsesret:
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den.
Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

OBS. Varer lavet på specialmål, tages kun retur efter forudgående aftale. Svæverammer, kvalitetslærreder, blindrammer og fotorammer mv. tages IKKE retur!

Returnering:

Du betaler selv for fragtomkostninger i forbindelse med returnering af varerne. Du kan i forbindelse med returnering/ombytning anmode om en returlabel pris kr. 49,-. Anvendes denne, fratrækkes fragtomkostningerne fra din tilbagebetaling.
Udfyld venligst dene formular og send med varen retur. Retur-reklamation formular.

 

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Malericentralen
Snejbjerg Hovedgade 28
7400 herning
97161359
Email: [email protected]

Udfyld venligst dene formular og send med varen retur. Retur-reklamation formular.


Vi tager forbehold for tastefejl og systemfejl på vores webshop