Husnumre/navneskilte

Husnumre / Navnskilt

Giv dit hjem den opmærksomhed, det fortjener, med vores udvalg af smukt designede husnumre og navneskilte. Vi forstår vigtigheden af at skabe et godt og indbydende førstehåndsindtryk af dit hjem, og vores udvalg af husnumre og navneskilte er skabt til at tilføje både stil og funktionalitet til din ejendom. Derfor kan du med stor fordel købe lys til dine husnumre her!

Uanset om du netop har bygget hus, eller du blot ønsker at modernisere dit hjem, har vi et stort udvalg af husnumre i forskellige stile og størrelser. Du kan tilsvarende få lavet bogstaver eller et navneskilt, der introducerer hele familien. Disse husnumre er mere end bare en praktisk angivelse af din adresse. De er også et udtryk for din personlige stil, og de tilføjer et strejf af elegance til din facade.

pr. side

3 varer

Faldende orden
pr. side

Husnumre og navneskilte i høj kvalitet

Vores husnummerskilte er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der er designet til at modstå regn, vind, slud og sne, og de bevarer deres skønhed i mange år. Vi bruger kun de bedste materialer og teknikker for at sikre, at dit husnummerskilt er både holdbart og smukt. Husnumre og bogstaver monteres med skjult ophæng, og udseendet forstyrres derfor ikke af skruer. Det giver også en flot svævende effekt, hvorunder du med fordel kan montere lys for bedre synlighed.

Vores personlige navneskilte er ligeledes i høj kvalitet. Navneskiltet giver et personligt præg til din ejendom uanset om det er til din hoveddør, indgangsport eller postkasse. Med din hjælp kan vi designe et navneskilt, der passer perfekt til din stil og behov.

Find alt til dine udendørsarealer hos Malericentralen

Udover husnumre og navneskilte finder du hos os et stort udvalg af kunst og pynt til haven. Vi har en bred vifte af varer såsom krukker, figurer, natursøjler, fuglefoderhuse og meget, meget mere! Præcis som med et husnummerskilt har du her muligheden for at personliggøre dit hjem, både indendørs og udendørs.

Vi har også et stort sortiment af udendørsbelysning, som du med stor fordel kan koordinere med belysningen af dit husnummer. Her finder du alt fra flotte lanterner til olielamper, lyskæder og andre belysningsmuligheder til terrassen. Hvad end din stil eller præference er, er du sikker på at kunne finde den helt rigtige løsning hos os!

Kontakt os for vejledning og svar

Er du i tvivl om, hvilken størrelse husnummerskilt du skal vælge? Har du spørgsmål til ophæng af husnummerskiltet, eller er der opstået andre spørgsmål under din shopping?

Uanset dit spørgsmål er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige løsning, så du kan blive helt tilfreds med dit køb. Har du spørgsmål, kan du med fordel gøre brug af vores kontaktformular – vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt! Vi glæder os til at hjælpe dig godt videre.