Ego LED Stearinlys

Ego LED Stearinlys

Hos Malericentralen kan du få Ego LED-stearinlys med batteri, som er lavet i ægte voks og ligner et rigtigt lys. Forskellene fra Ego LED-lysene og rigtige stearinlys er, at du slipper for bekymringen om at glemme at slukke stearinlys i hjemmet og samtidig bevarer et behageligt, sundt og allergivenligt indeklima. Du kan desuden time, hvornår og hvor lang tid lysene skal være tændt, hvilket kan gøres med en fjernbetjening. Nemmere bliver det ikke.

Kig nærmere på vores udvalg af Ego LED-stearinlys og find den størrelse samt den type, der passer til dine lysestager eller fyrfadsstager. Vi har et væld af forskellige lys, så du kan helt sikkert finde et eller flere, der vil passe perfekt ind i stuen eller på kontoret.

pr. side

6 varer

Faldende orden
pr. side

LED-stearinlysene fås med batteri 

Med ét klik kan du skabe en hyggelig stemning i ethvert rum med LED-lys, uden at du behøver at gå på kompromis med kvaliteten og autenticiteten. Selvom lysene ikke kan skabe rigtige flammer, skabes den hyggelige stemning stadig, da de ser realistiske ud. De autentiske lys fås både som fyrfadslys, kronelys og i brede lys, så der er et til enhver smag.

Lysene har desuden den fordel, at de med deres timere kan tænde og slukke efter behov. Når familien er på ferie, kan lysene skabe en stemning, så det ligner, at der er nogen hjemme, og dermed holde ubudne gæster på afstand. LED-stearinlysene kan også bruges både inde og ude i lanterner, alt efter hvad du foretrækker. På lune sommeraftener vil lysene sprede et smukt lys i lanternerne, og det vil være næsten umuligt at se, at det ikke er ægte stearinlys. Snyd ikke dig selv for LED-stearinlys – køb dem i dag og nyd godt af de mange fordele, de bringer med sig. 

Tilbehør til LED-stearinlys hos Malericentralen 

Hos Malericentralen har vi en lang række tilbehør, du kan bruge til dit Ego LED-stearinlys. Du kan få smukke lysestager, lanterner fra A2 Living samt lanterner fra Ego hos os, så dine stearinlys kan tage sig godt ud. Se også vores fine træfigurer formet som nøddeknækkere og elegante skulpturer, hvis du mangler andet dekoration til hjemmet. Vi har alt, du har brug for, for at skabe en hyggelig stemning.

Har du spørgsmål til vores udvalg af LED-stearinlys, eller hvordan de fungerer, vil vi meget gerne hjælpe dig. Ring til os på tlf. 97 16 13 59 eller skriv til vores mail [email protected] eller vores kontaktformular, så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.