Sølv/grå

Sølv/grå

En sølvramme er med til at skabe afveksling fra de klassiske sorte rammer samt giver billedet et elegant udtryk. Sølvrammer er derfor et yderst populært valg, når bryllups-, konfirmations- eller dåbsbilleder skal indrammes. Farven går aldrig af mode og passer ind i de fleste hjem.

Hos Malericentralen har vi samlet et stort udvalg af trærammer i alle afskygninger af sølv. Vælg mellem matte eller blanke varianter, eller prøv en ramme med glitter for ekstra blikfang. Gå på opdagelse i udvalget herunder, og se hvilken, der skal finde vej til din væg.

pr. side

Varer 1-30 af 35

Faldende orden
Side
pr. side

Elegante sølvrammer i alle størrelser

Trænger du til lidt farvefornyelse på væggen, men er du ikke klar til at vælge pangfarver til dine rammer? Så skulle du tage at vælge en billederamme i sølv. En sølvramme kan være med til at give dig, den fornyelse du er ude efter, uden at være for iøjefaldende.

En ramme i sølv giver dine billeder et elegant og enkelt udtryk samt komplimenterer de fleste billeder. Du behøver derfor ikke bekymrer dig om motivet – slutresultat vil med sikkerhed blive flot. Sølvrammerne tilføjer desuden et luksuriøst udtryk til din væg, og sammensætter du sølvrammen med billeder i sort/hvid, fremstår det ekstra eksklusivt.

Sølvrammerne fås i alle størrelser og kan bruges til plakater, fotos, malerier, tegninger, spejle m.m. Klikker du dig ind på en ramme, har du mulighed for at vælge mellem mange forskellige standardstørrelser. Er der ikke den størrelse, du har brug for, laver vi også rammer på specialmål.

Find foto- og billederammer i et væld af andre farver

Hos Malericentralen ved vi, hvor vigtig rammen er for at fuldende dit billede. Derfor har vi i vores sortiment samlet et væld af rammer i andre farver, så du kan finde den, som passer bedst i dit hjem.

Foruden rammerne i sølv forhandler vi også foto- og billederammer i brun, sort og guld. Rammer i andre farver kan være med til at give liv i rummet og gøre udtrykket for billedet mere interessant. Rammerne fås i alle størrelser – du kan få dem i standardstørrelser og på specialmål. 

Der er altid hjælp at hente hos Malericentralen

Er der opstået spørgsmål undervejs, eller ønsker du at få lavet en ramme på specialmål, skal du endelig kontakte os, så vi sammen kan finde den rette løsning for dig. Hos Malericentralen har vi mange års erfaring med at lave alle slags rammer på mål, hvad end det er til billederammer eller rammer til spejle. Kontakt os på tlf. 97 16 13 59 eller skriv en mail på  [email protected]. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.