Skinner og beslag

Skinner Og Beslag

Hos Malericentralen finder du alt det, du skal bruge til dine kreative projekter. Vi har, hvad du skal bruge, når du skal udfolde dig kreativt, og vi elsker at hjælpe vores kunder med at finde de bedst mulige produkter. Vi har lærreder, maling og en masse andet i vores sortiment. Vi har blandt andet skinner og beslag, som du kan bruge, når du skal hænge dine nye værker op.

pr. side

4 varer

Faldende orden
pr. side

Galleriskinner og galleriophæng

Når man har malet et billede og kreeret et værk, man er stolt af, er der ikke noget bedre end at hænge det op derhjemme, så man kan nyde synet af det dagligt. Desværre kan det efterlade nogle grimme huller i væggen og generelt være svært at hænge billeder op, hvis du for eksempel har en betonvæg.

Løsningen på dette er galleriskinner, som du kan bruge som galleriophæng. Det fungerer på den måde, at man køber en galleriskinne til væggen, som man hænger op. Dette gør, at man kan hænge billeder op uden at lave ekstra huller i væggen. Der er tilmed snore til en galleriskinne, som gør, at man kan justere på, hvordan billederne skal hænge alt efter deres størrelse.

Ikke kun egne værker

Der er mange fordele ved at bruge en galleriskinne til væggen i stedet for at hænge billederne op direkte på væggen. Det smarte er blandt andet, at du let kan justere på, hvordan billederne hænger i forhold til højde. Dette er en fordel, hvis du godt kan lide at skifte mellem hvilken slags kunst, du har hængende på væggen.

Selvom du hænger et af dine egne værker op på væggen den ene dag, så er der ikke noget i vejen for, at du dagen efter skifter det ud med et købt maleri eller noget helt andet. Galleriophænget med skinnerne gør det nemlig muligt at justere på det, som du har lyst til.

Køb for eksempel de indrammede plakater fra vores hjemmeside og hæng dem op med din nye galleriskinne, eller tag et kig på vores store udvalg af originale malerier og bliv inspireret til dit næste kunststykke til væggen.

Kunst til hjemmet

Foruden malerier, som du selv har malet, eller dem, som du kan købe på vores hjemmeside, byder vores sortiment også på en masse andet kunst. Vi har for eksempel forskellige skulpturer med forskellige motiver. Vores skulpturer rummer derfor noget til enhver smag.

Det store udvalg af skulpturer gør det også til en oplagt gave til en person, som du holder af. Er det for eksempel til din mor, kan du få en skulptur, der forestiller en mor med et barn. Du kan også få nogle lidt mere abstrakte skulpturer, som vil pryde enhver dagligstue. Tag et kig på vores store sortiment og bliv inspireret.

Hos Malericentralen har vi over 50 års erfaring med at sælge maleriartikler. Derfor har vi også mange tilfredse kunder bag os, og vi vil gerne have, at du bliver den næste!