Dyr Og FIgurer

Dyr Og FIgurer

Granitfigurer

Granitfigurer med flotte former og farver pryder enhver have. Derfor finder du alle slags dyr og figurer i sten og granit her på siden – både de helt klassiske og de mere humoristiske udgaver. Du finder blandt andet elefanter, fugle, grise og køer. Fælles for alle er, at de er med til at skabe en hyggelig og næsten eventyrlig atmosfære i din have.

Ønsker du at pynte og pryde haven med flotte granitfigurer? Så tag et kig på vores sortiment og find lige netop den, der passer til dig.

pr. side

Varer 1-30 af 46

Faldende orden
Side
pr. side

Flotte granitfigurer til haven

Udover at være flotte og dekorative skulpturer, er vores granitfigurer også med til at skabe personlighed til haven. Du kan dermed sætte et helt unikt præg på din have, som både du og dine gæster får glæde af. De kan sættes på terrassen, fortrappen, baghaven eller et helt fjerde sted. Uanset hvad er de med til at skabe liv i haven og bringe et smil på læben.

Hvad end du er til klassiske eller sjove figurer til haven, byder vores sortiment på et utal af muligheder. Derfor har du frit valg på alle hylder til at vælge lige netop den granitfigur, som passer til din personlige stil. Du finder blandt andet fine, håndbearbejdede granitfigurer af ugler, skildpadder og turtelduer.

Du finder desuden også de mere humoristiske granitfigurer såsom søde muldvarpe, køer eller får med indbyggede krukker. Her kan du nemt plante din yndlingsblomst, så du får en fin krukke indrammet i en sjov fortælling.

Er du på udkig efter andre pynteting og tilbehør til haven? Så kan vi anbefale dig at tage et kig på vores fine fuglefoderhuse eller natursøjler i granit.

Nyd granitfigurer år efter år

Når du skal investere i kunst og skulpturer til haven, er granit et fremragende materiale. Granit er nemlig et naturmateriale, som er særligt kendt for sin gode holdbarhed. Derfor kan du nyde de fine figurer på alle årstider - år efter år.

Granit fås i forskellige farver – fra de grå til de mere røde toner. Farven på granitten falmer ikke over tid, men bliver blot en smule mørkere, hvis materialet er vådt. Det ændres dog igen til normalen, når materialet igen er tørt. Uanset tone, nuance og farve på granitfiguren blender den flot ind i enhver have.

Malericentralen er klar til at hjælpe

Hos Malericentralen har vi mere end 50 års erfaring inden for feltet. Derfor er vi altid klar til at vejlede dig, hvis du har spørgsmål til vores sortiment. Vi går nemlig op i, at vores kunder får en god oplevelse, når de handler hos os. Af samme grund har vi også fragt fra blot 49,- og altid hurtig levering.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Det kan du gøre på telefon (+45) 97 16 13 69 eller mail [email protected]. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.