Kunst Til Haven

Kunst Til Haven

Er du på udkig efter kunstskulpturer, der skal pynte i din have? Så har vi hos Malericentralen et stort udvalg af havekunst i et væld af former, silhuetter og farver. Du finder blandt andet smuk havekunst i granit og råjern. Fælles for alle er, at de dekorerer haven og skaber en idyllisk atmosfære. Kunstskulpturerne kan stilles ved indkørslen, terrassen, havegangen eller havebedet.

Gå på opdagelse i en verden af unik havekunst, og find lige netop det kunstværk, der matcher din personlige stil. Du finder yderligere information om de forskellige produkter ved at klikke ind på dem.

pr. side

29 varer

Faldende orden
pr. side

Stort udvalg af havekunst i granit

Haven er et fremragende opholdssted, og den bliver endnu hyggeligere med unik og flot kunst, man kan beundre hver dag. Al havekunst fortæller hver sin historie med sine flotte former og karakteristiske silhuetter.

Med havekunst i granit skal du ikke bekymre dig om, at farven falmer gennem årene. Granit er nemlig et yderst holdbart og slidstærkt materiale, som er modstandsdygtigt i al slags vejr. I solskin kan du nyde granitten glimte og skinne, og i regnvejr kan du beundre farveskiftet fra lysegrå til mørkegrå. Granit garanterer derfor, at du får havekunst med en livslang levetid.

Blandt vores udvalg af havekunst i granit finder du eksklusive granitskulpturer, som er lavet i samarbejde med den anerkendte billedkunstner Claus Krøjgaard. Her finder du helt unikke skulpturer, som fortæller hver sin historie.

Pynt haven med kunst og skulpturer

Blandt vores udvalg finder du havekunst i alle afskygninger. Du finder søjler i en bred vifte af størrelser og former. Du finder desuden også et skib af granit og blomster af råjern. Uanset hvilken stemning du ønsker i haven, tør vi godt garantere, at du finder havekunst, der matcher din personlige stil.

Ønsker du at pynte haven endnu mere? Så kan du tage et kig på vores krukker med lys eller dyr og vores andre dekorative produkter til haven. Hos Malericentralen ved vi, at en velindrettet have giver ro i sjælen.

Malericentralen er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål til vores havekunst, eller er du i tvivl om, hvilken du skal vælge? Så er vi altid klar til at hjælpe dig. Vi gør os nemlig umage for at give dig en god oplevelse, når du handler hos os. Derfor tilbyder vi kyndig og seriøs rådgivning – uanset kompleksiteten af spørgsmålet.

Du kan kontakte os på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os naturligvis altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Du finder vores andre kontaktoplysninger i bunden af denne side. Vi ser frem til at høre fra dig!