Vejrstation Og Vejrsten

Vejrstation Og Vejrsten

Står du og mangler den perfekte gave til ham eller hende, der elsker at være i haven og samtidig nyder et godt grin? Eller er du selv på udkig efter en sjov dekoration til din have? Så er vi hos Malericentralen det helt rigtige sted for dig. Vi har samlet et solidt udvalg af vejrstationer, barometre og vejrsten til dig, som bidrager med smil og grin.

Vores vejrstationer og barometre er til ophæng på væggen kan hænges steder på terrassen, så de kan nydes af dig og dine venner. Barometrene hos os fortæller med en sjov tekst og en pil, man selv kan rykke rundt, hvordan humøret er, ligesom vejrstenene og vejrstationerne helt lavpraktisk og præcist fortæller, hvordan vejret er lige nu. Vejret er et stort samtaleemne for alle, og derfor er vores vejrsten perfekte til at skabe samtaler i din have. Vores vejrsten er desuden blandt vores bestsellere til dekoration i haven.

pr. side

6 varer

Faldende orden
pr. side

Køb vejrstationer, barometre og vejrsten i flere materialer hos Malericentralen

Både vores vejrstationer, barometre og vejrsten er skabt til at kunne klare vind og vejr, så du kan placere dem lige det sted i din have, du vil. Vores vejrstationer og barometre er lavet i materialet PVC, som blot kan tørres af med en fugtig klud efter behov, når vejret sætter sine spor på det hvide lærred. Vejrstationerne og barometrene er ikke større end højst 26x26 cm, så de kan med fordel placeres i en hyggelig krog på din terrasse og give dig et godt grin, når du har behov for det.

Vores populære vejrsten kan fås i to forskellige materialer og størrelser. Vi har en vejrsten lavet i polystyren, som er et letvægtsmateriale, der kan holde til al slags vejr. Denne vejrsten ligner granit, men vejer og koster væsentligt mindre end regulær granit. Letvægtsvejrstenen vejer blot to kg og måler 30x30 cm. Denne vejrsten kan altså nemt og enkelt placeres lige, hvor du vil i din have – og så kan du tilmed selv rykke den rundt efter behov. Vi har også vejrsten i granit i både grå og rosa. Denne vejrsten er smuk og kræver ingen vedligeholdelse grundet det stærke granit. Vejrstenen i granit måler 30x35 cm og har et smukt motiv i bunden.

Med vores vejrstationer og vejrsten kan du altså endelig se præcist, hvordan vejret er! Glem alt om vejrudsigter, der giver forkerte prognoser. Vejrstationer og vejrsten er vejen frem.

Se også vores øvrige produkter til hus og have

Vi hos Malericentralen har udover vores sjove vejrstationer, barometre og vejrsten et stort udvalg af dekoration til hus og have. Hvis du leder efter andre dekorationer, der kan fortælle om vind og vejr, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af solure og vejrhaner. Vi har også et godt udvalg af sjove trolde og figurer til haven, som ligesom vores vejrsten er blandt vores bestsellere.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores store udvalg af produkter til hus og have, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, på telefonnummeret 97 16 13 59 eller via mail på [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig!