Startpakker

Startpakker

Har du et ønske om at komme i gang med at tegne eller male i din fritid, og føler du samtidig, at det er svært at overskue, hvilke remedier der er vigtigst at investere i først? Så er du kommet til det rette sted. Hos Malericentralen-kreativ har vi en bred vifte af forskellige startpakker med male- eller tegneartikler til dig, som er nybegynder i det kreative univers. Startpakkerne er også oplagte gaveidéer, og de vil uden tvivl falde i god jord hos de fleste.

Gå på opdagelse i vores udvalg af startpakker nedenfor – du kan finde alt lige fra penselsæt til maleartikler. Uanset om du ønsker at give dig i kast med at tegne med blyant eller male på lærred, finder du noget til dig her på siden. Med andre ord har vi altså alt, hvad hjertet begærer inden for forskellige kunstnerartikler.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

FIND BL.A. BØRNESTAFFELIER OG MALERSTARTSÆT HER 

Hvis du ikke har den store erfaring med at have hverken blyant eller pensel i hånden, så er det intet problem. Hos Malericentralen-kreativ tager vi dig i hånden med vores startpakker, som giver dig alt det, du skal bruge til den kreative stund. Ønsker du at fordybe dig uden for mange store remedier, vil vi anbefale dig at begynde med vores startpakker, der består af dele som blyanter i forskellige farver, skitseblokke, sketchbøger og penalhuse. Kunstnerartiklerne er nemme at tage med på farten, hvis du ønsker at tegne i naturen eller fordybe dig i bybilledet. 

Vi har også alt, du har brug for, hvis det er startpakker med maling, du vil give dig i kast med. Du kan få sæt med akvarel, akrylmaling og vandfarver, så du kan vælge efter, hvad der passer bedst til dit maleri eller papir. Nogle af startpakkerne indeholder desuden staffelier og/eller malelærreder, så du ikke kommer til at mangle noget for at komme i gang. 

Børnene skal naturligvis ikke snydes for at komme godt i gang med at tegne eller male. Derfor har vi hos Malericentralen-kreativ også startpakker til børn i form af staffelier med papirruller og med enten pensler og akrylmaling eller magic markers – alt efter hvad du foretrækker. Lad kreativiteten flyde med vores startpakker.

VI HAR DINE MALEARTIKLER I STARTPAKKER 

Med vores startpakker er du kommet langt med at få mere kreativitet ind i din hverdag – men når du føler dig tryg med en blyant eller pensel i hånden, skal du naturligvis have flere remedier. Hos Malericentralen-kreativ finder du alt, hvad du har brug for af materialer. Vi har et stort udvalg af bl.a. malerlærreder og alt til tegning, så det er bare at kigge nærmere.

Har du spørgsmål til vores startpakker, er du mere end velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre ved at ringe på tlf. +45 97 16 13 59 eller skrive til vores mail [email protected]. Vi ser frem til at hjælpe dig, så du kan finde den rette startpakke for dig.