Skinner Og Beslag

Skinner Og Beslag

Går du og funderer over en smart måde at hænge billeder og malerier op på uden at lave huller i væggen? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du galleriskinner og beslag, som netop gør det muligt for dig at hænge billeder op uden at lave huller i væggen. Du finder desuden et udvalg af beslag med tyverisikret lås. Dermed kan de dyrebare og smukke malerier hænge problemfrit uden frygt for huller i væggen eller tyveri.

Vores sortiment byder på forskellige farver, størrelser og diverse funktioner. Gå på opdagelse i udvalget og find lige netop den galleriskinne, som passer til dine ønsker og behov.

pr. side

4 varer

Faldende orden
pr. side

Undgå huller i væggen med galleriskinnen

En galleriskinne er en fremragende løsning, hvad angår ophæng af billeder og malerier. I vores udvalg har vi blandt andet et komplet sæt galleriskinner med skinne, 3 stærke wires med ophæng, skruer og rawlplugs. Skinnen monteres nemt i loftet, så du kan flytte rundt på kunsten uden at lave huller i væggen.

Leder du efter en flot og indbydende indramning til dine malerier? Så har vi naturligvis også et stort udvalg af rammer. Her finder du blandt andet foto- og billederammer efter mål og specialrammer, som kan rumme flere billeder i bare én indramning. 

En multifunktionel og flot løsning

Foruden at tilgodese huller i væggen er galleriskinnen en multifunktionel og flot løsning til ophæng af billeder. Vores udvalg byder også på beslag med SpringLOCK-metoden, som erstatter skrue-snor-metoden. Det er let at montere, samtidig med, at det tyverisikrer kunsten. Det er en oplagt løsning til værdifulde malerier.

Fælles for alle vores galleriskinner og beslag er, at de har en praktisk funktion, som samtidig er flot. Du undgår altså huller i væggen, tyverisikrer kunsten og får samtidig et flot look på ophænget af dine billeder og malerier. 

Malericentralen – 50 års erfaring i branchen

Siden 1970 har vi hos Malericentralen solgt og indrammet malerier. Vi har altid øje for detaljen, smarte løsninger og smuk kunst. Vi sætter en dyd i at give vores kunder en god oplevelse, når de handler hos os. Af samme grund har vi fragt fra blot 49,- og lynhurtig levering.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er vi altid klar til at dele ud af vores faglige ekspertise. Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 97 16 13 59 eller mail [email protected]. Vi bestræber os naturligvis altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.