Specialrammer

Specialrammer

Der findes lige så mange rammer, som der findes malerier i verdenen – mulighederne er simpelthen uendelige. Uanset om du er til klassiske rammer eller interessante specialrammer, der bl.a. kan rumme flere billeder på en gang, så er du kommet til det rette sted.

Hos Malericentralen har vi et væld af forskellige specialrammer, så du kan finde den, der passer bedst til dig. Vi har samlet alle vores specialrammer i hver sin kategori, så alt hvad du skal gøre, er at klikke dig ind på den kategori med de rammer, du leder efter. I udvalget finder du bl.a. højdemålere, Smart-rammer, City-rammer, glasrammer og meget mere. Gå på opdagelse i udvalget af specialrammer herunder, så du kan få dine billeder hængt op på væggen i en fart.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Udforsk udvalget af specialrammer som fx collagerammer og City-rammer

Nogle gange kan behovet for at have andet hængende på væggen end en klassisk billederamme opstå, og så er det heldigt, at der i dag findes uendelige muligheder. Specialrammer er en god løsning, hvis du gerne vil indramme flere billeder på én gang på en flot og kreativ måde.

City-rammen eller vores collagerammer er ideelle til dig, der gerne vil have flere billeder af familien eller vennerne hængende i samme ramme. City-rammen har en klassisk rammekant af egetræ og kommer med en passepartout, der er designet som små huse. Inde i hvert hus er der plads til dine fotos. Det giver dig rig mulighed for at være kreativ med dine billeder, da du også kan indsætte billeder med et inspirerende citat.

Collagerammerne er udformet, som mange små billederammer sat sammen til én stor. Det er nem måde at opnå udtrykket fra de moderne billedvægge, uden at du behøver lave for mange sømhuller i væggen. Rammerne fås i en sort farve og lyst træ.

Glasrammer giver dig en skarp og elegant indramning

Er du til det skarpe, stilrene og elegante look, er en ramme i glas muligvis noget for dig. Vores moderne glasrammer giver en flot indramning til dine malerier og tegninger. De fås i mange farver, som grå, hvid, sort eller rød, og er et godt alternativ, hvis du trænger til lidt fornyelse.

Rammens kanter er polerede, og du skal derfor ikke være bekymret for, om du eller nogle af dine gæster skulle være så uheldige at skære sig på den, hvis de er kommet for tæt på. Derudover kommer rammen med skjulte vægbeslag, så du undgår at have grimme beslag, der titter frem fra rammen og billedet, når det hænger på væggen.

Få fagkyndig hjælp og vejledning til dit valg af rammer hos Malericentralen

Hos Malericentralen har vi mange års erfaring med billeder og rammer til både gallerier og private hjem. Du kan derfor være sikker på, at vores medarbejdere altid står klar til at give en fagkyndig hjælp og vejledning, hvis du måtte have behov for det.

Har du spørgsmål til vores sortiment af specialrammer eller andre former for foto- og billederammer, skal du endelig bare kontakte os. Vi kan træffes på tlf. 97 16 13 59, eller du kan skrive via vores mail på [email protected]. Muligheden for at kontakte os via vores kontaktformular forefinder også, og uanset hvordan du vælger at kontakte os, vender vi hurtigst muligt tilbage.