Vandsten Og Vandfontæner

Vandsten Og Vandfontæner

En vandsten eller vandfontæne er en god måde at skabe en rolig stemning i haven samt at få mere dyreliv. Hos Malericentralen har vi et stort udvalg af vandstene og -miljøer med mange forskellige æstetiske udtryk. Du har derfor rig mulighed for at finde den sten, der passer bedst ind i din have.

I udvalget herunder finder du sten med en klassisk, rund udformning samt vandsten, som i sig selv er små kunstværker eller skulpturer, der kan fuldende din haves eksisterende look. Vi forhandler også komplette vandsten-sæt, så du ikke skal ud og lede efter en pumpe. Lad dig inspirere af udvalget af sten og miljøer, og se, om der ikke skulle være en noget, der falder i din smag.

pr. side

13 varer

Faldende orden
pr. side

Få vandsten eller vandfontæner med lys til haven, og skab stemningsmomenter og mere dyreliv

En vandsten i haven kan bruges til mange ting. Stenen er for det første en god metode til at pynte og udsmykke haven på, men den kan samtidig også være stemningsgivende og have en beroligende effekt, hvis du nyder at lytte til lyden af rislende vand. Ønsker du en vandsten med lys til de mørke aftener, anbefaler vi at indsætte halogenspots eller LED-lys i stenen, som fås i mange forskellige farver.

Vandsten er også en god idé at anskaffe sig, hvis du er interesseret i at få mere dyreliv ind i haven i form af fugle og andre smådyr. Alle dyr har brug for vand, og det er ikke altid let for dem at finde – særligt i vintermånederne er rindende vand en mangelvare. En vandpost med pumpe er et oplagt valg, hvis du gerne vil sørge for, at der altid er vand til både kæledyr og vilde dyr.  

Har du ikke lyst til at købe en vandsten, vandfontæne eller vandmiljø online, så er du altid velkommen til at kigge forbi vores butik i Snejbjerg. Her kan du se de mange forskellige sten, og måske bedre vurdere om størrelsen og det æstetiske udtryk passer ind i lige netop din have.

Malericentralen – alt dekoration til haven

Hos Malericentralen har vi mere end bare vandsten til haven, hvis du er på udkig efter andre dekorationselementer. I vores sortiment finder du bl.a. andre muligheder inden for dekoration, herunder caféborde i granit og kompassten, fuglebade samt solure og vejrhaner. Alle kan være med til at gøre din have mere spændende og indbydende for både mennesker såvel som dyr.

Brænder du inde med spørgsmål til vores sortiment af vandsten eller andre dekorative elementer til haven, eller ønsker du blot vejledning i, hvilken sten der kunne være den rette til dig og din have, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Ring til os på tlf. 97 16 13 59 eller send en mail på [email protected]. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så bestræber vi os på at vende tilbage til dig hurtigst muligt.