Malericentralen: Består af ca 600 m2 stor galleri/butik i Snejbjerg med udstilling af originale malerier af danske kunstnere, brugskunst, rammer, indramning og kunstnerartikler. I afdelingen 'MC garden & Granit' finder du: granit dekoration til haven, bænke, solure, figurer mv. og husnumre. Derudover ca 1100 m2 værksted og lager.

Med over 500 malerier i galleriet byder vi altid på et stort og varieret udvalg. Vi vejleder dig gerne i valg af det helt rigtige maleri til dit hjem. Vi anbefaler at du låner malerier med hjem på prøve fra vores store galleri, inden køb. På den måde kan du se maleriet i egne omgivelser og derudfra træffe den rigtige beslutning. 

Vi har 50 års erfaring med indramning, så vi garanterer altid for professionel vejledning. Vi indrammer (næsten) alt, bl.a. malerier, fotos, plakater, litografier, tryk, trøjer, broderier, lederhosen og meget mere. Med vores store udvalg af rammer, passepartouts, glas osv. er du garanteret et flot og tilfredsstillende resultat hver gang. Vi renser også gamle malerier og monterer nye rammer.

Vi har i efteråret 2020 udvidet vores afdeling med kunstnerartikler fra ca 60 til 180 m2 den byder på alt indenfor lærreder (kvalitets og discount), olie-, akrylmaling, akvarel, staffelier, tegneblokke og redskaber, Posca Tusch, spraymaling, pensler og meget meget mere. Du finder hele vores store sortiment her på hjemmesiden, men også i butikken i Snejbjerg. Vi vejleder dig gerne og giver gode råd på dine forespørgsler og ønsker. Af mærker i kunsterafdelingen kan nævnes: Amsterdam Expert, Rembrandt, Golden, Maimeri, Posca, Touch, Edding, Clairefontaine, Talens, Royal&Langnickel, Artifex, Derwent, ArtResin, Canson  og Arches mv.

Malericentralens historie

Vagn Frederiksen startede Malericentralen i et værelse i et parcelhus i 1970. Her blev der lavet lidt indramning og salg af malerier. Som også udviklede sig til engros salg til datidens kunsthandlere. Senere udvidede han butikken til husets garage til en 60 m2 stor udstilling.I 1974 købte Vagn det forhenværende menighedshus i Snejbjerg Hovedgade og fik lavet butik på 100 m2. Sidenhen er der udvidet af flere omgange til at blive den store butik man ser idag.
Vores engros salg i dag spænder vidt mellem fotoforretninger, fotografer, glarmestre, gallerier, planteskoler og byggemarkeder og mange andre.
I 2005 overtog Vagns søn, Jan Frederiksen firmaet. og der er 7 ansatte.

Snejbjergrammen.dk: Webshoppen snejbjergrammen.dk er forbeholdt fotografer, fotohandlere og glarmestre. B2B shop med alt i rammer, albums, mapper, blindrammer, tape/diverse og meget andet. Hjemmesiden holdes hele tiden ajour, så der er mulighed for at få overblik på lister (og andre varer) der er på lager, i restordre, udgået el.lign. Du skal oprette et log-in til snejbjergrammen.dk, som efterfølgende bliver godkendt hos os. (kræver CVR nr. og at det er til videre salg) Når din anmodning er godkendt, vil du kunne se priser og bestille direkte på siden. Opret log-in her.

Du finder os her 

Jan:
Ejer, Økonomi, indkøbsansvarlig, Butikken, Rammeværksted

Claus:
Butikken, Have afd., Rammeværksted

Vagn:
Grundlægger 1970.
Butikken, Indramning af malerier.

Verner:
Butikken,
Have afd., Rammeværksted, Webshop

Hanne:
Butikken, Indramning

Jette:
Bogholder