Originale Malerier

Originale Malerier

Hos Malericentralen finder du originale malerier fra en lang række anerkendte, danske kunstnere som Claus Krøjgaard, Jesper Sørensen og mange flere. Hos os kan du helt sikkert finde et smukt maleri, som vil passe perfekt ind i dit hjem, så det er bare om at udforske vores store og varierede sortiment. Er der en bestemt kunster, hvis stil og malerier som falder i din smag, så klik blot på hvert enkelt kunstnernavn nedenfor og bliv ført videre til vores malerier fra kunstneren.

Et maleri skal ofte ses i virkeligheden, for at du kan dykke ned i de fine detaljer og få en fornemmelse af stemningen i maleriet. Derfor har du naturligvis mulighed for at besøge vores fine galleri i Snejbjerg, så du kan se alle vores malerier. Hvis du vil skabe et overblik over sortimentet inden, så tag et kig i de mange malerier nedenfor.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

 

Kunstmalerier fra kunstnere som Per Eli og Poul Johansen 

Vi har et bredt udvalg af originale malerier fra spændende, danske kunstnere i en bred vifte af forskellige udtryk. Hver en kunstner har sin egen streg, så du kan være sikker på, at de malerier, du finder her på siden, har helt unikke og originale udtryk. Malerierne kommer i et bredt spekter af farver, så uanset om du er til mange farver eller ej, kan du finde det ideelle for dig her. Se også vores malerier fra lokale kunstnere i Snejbjerg omegn, som vi har samlet.

For at gøre det lettest muligt for dig at navigere i de mange kunstnere her på siden, har vi lavet kategorier efter hver kunstner og samlet alle værkerne ét sted. Så hvis du har en yndlingskunstner eller ønsker at kigge efter originale malerier fra en bestemt kunstner, er det bare om at gå på opdagelse.

Vi hos Malericentralen vil meget gerne hjælpe dig med at finde det rette maleri til dit hjem. Derfor giver vi dig muligheden for at tage det ønskede maleri med hjem, så du kan placere det i rummet og fornemme, om maleriet er det rigtige for dig inden et evt. køb. Vi mener, at det er god service, da det ofte kan være svært at forestille sig, hvordan maleriet ser ud i andre omgivelser end galleriet.

Vi har det rette maleri for dig 

Til et maleri følger naturligvis også en smuk ramme, som omkranser maleriet til perfektion. Se vores gode udvalg af rammer, som du kan bestille hos os efter specifikke mål. Hvis du kunne tænke dig at udforske vores galleri yderligere, så tag et kig på de smukke Heerup-litografier samt Asger Jorn-plakater. Vi har helt sikkert noget for dig, som vil pryde væggene med kunst.

Ring til os på tlf. 97 16 13 59 eller skriv til vores mail [email protected], hvis du har nogle spørgsmål til vores originale malerier. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at afklare eventuel tvivl eller undren. Vi sidder klar til at hjælpe dig, så tøv endelig ikke med at ringe eller skrive.