Collage Rammer

Collage Rammer

Inden for de seneste år er det blevet moderne at implementere en billedvæg i hjemmet, da det er en god måde at samle private billeder, kunst, fede plakater og andet på én væg og dermed skabe en cool detalje i rummet. Hos Malericentralen har vi gjort det nemt for dig at skabe din ideelle billedvæg. Vi har nemlig et godt udvalg af collagerammer, som er sat sammen på en fed måde, der bidrager med personlighed til dit hjem.

Kig endelig nærmere på vores collagerammer og find den kombination, der passer bedst til din stil eller de billeder, du ønsker at indramme. Flere af rammerne har forskellige størrelser, så mon ikke du kan finde en kombination til dine yndlingsbilleder?

pr. side

3 varer

Faldende orden
pr. side

Opbyg en billedvæg med vores collagerammer i flere mål

Hos Malericentralen forhandler vi 3 forskellige collagerammer, hvoraf 2 af disse er med egetræsramme. Så er det en smuk træramme, du skal have i dit hjem, er disse gode kandidater. Egetræsrammerne fås med enten 6 eller 12 rammer, og de leveres begge med refleksfrit glas. De har også begge passepartouts, der giver en smuk detalje. Under hver collageramme i egetræ har du mulighed for at vælge farven på rammen, så du får en lige efter din stil. Farverne fås i eg, sæbebehandlet eg, brun og sort.

Den tredje collageramme her på siden leveres altid med en sort ramme – dog skal du vælge, om den skal være mat eller blank. Denne collageramme består af 12 rammer, så med denne har du også mulighed for at samle en masse billeder og skabe en fed billedvæg. Har du først givet dig i kast med en billedvæg af collagerammer, vil du helt sikkert have svært ved at undvære den igen. Det er en oplagt mulighed for at skabe en helt unik stemning i hjemmet.

Har du brug for en ramme, så besøg os hos Malericentralen

Er du udover collagerammer også på udkig efter øvrige rammer? Så kan vi hos Malericentralen også hjælpe dig med det. Vi forhandler et stort udvalg af specialrammer, hvor der helt sikkert er noget for dig. Se bare vores sortiment af city-rammerkvartal- og årsrammershadows-rammer og mange flere. Vi har også andre rammer som svæverammerfoto- og billedrammer samt ovale rammer. Med andre ord sørger vi for at dække dig helt ind, når du skal købe rammer.

Ring til os på tlf. 97 16 13 59 eller skriv til vores mail på [email protected], hvis du har brug for råd og vejledning angående vores collagerammer. Du har også mulighed for at skrive til os via vores kontaktformular. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig.