Pumper

Pumper

En vandsten kan være med til at skabe ro og mere dyreliv i haven, men ingen vand uden en pumpe. En vandstenspumpe er essentielt udstyr, når du skal opsætte en vandsten, da den er med til at transportere vandet rundt i det system, der findes inde i selve stenen. Her kan du tilkøbe pumper i forskellige størrelser, hvis ikke nye vandsten allerede kommer med en pumpe i samme pakke.

Hos Malericentralen kan vi tilbyde en række forskellige pumper med og uden LED-lys. Det betyder, at du altid kan finde den, som passer bedst til dig. Har du f.eks. en lille vandsten, kan vi anbefale en pumpe, der passer til 450 liter, hvis det ikke er nødvendigt, at vandet skal sprøjte op i en lang stråle fra stenen. Ellers har vi pumper, der kan klare op til 3500 liter, som passer til de større vandsten og -miljøer.

pr. side

15 varer

Faldende orden
pr. side

Mangler du andet tilbehør til din vandsten? 

Står der allerede en vandsten og pryder din have, og mangler du bare lidt ekstra tilbehør, så har vi det, du skal bruge. Hos Malericentralen forhandler vi, udover pumper, også lys samt andet tilbehør til vandsten. Mangler du lys, så vandet får en anden farve i mørke, har du flere muligheder. Du kan både tilkøbe halogenspots og LED-lys samt ledninger og transformerer til begge løsninger. Vores LED-lys kan du få i flere farver såsom blå, gul og hvid.

Er det ikke lys, du står og mangler, sælger vi også meget andet tilbehør såsom baljer, kantmåtter, riste, glasfiberlåg og granitolie til pleje af stenen, så den ikke sygner hen og kan holde i mange år. Står du og mangler det komplette tilbehør, har vi sammensat forskellige startpumpesæt, der indeholder alt det, du skal bruge for at komme godt i gang med din nye vandsten.

Find den rette vandsten til haven

Er du helt ny i vandstensverdenen, og virker alle de mange muligheder lidt overvældende, så frygt ej. I vores sortiment har vi nøje udvalgt vandstene og -miljøer med en bred vifte af æstetiske udtryk, så du kan finde den, som passer bedst ind i din haves samlede udtryk. Du finder vandsten i den klassiske runde udformning, men du kan også finde sten, som i sig selv kan ses som små skulpturer, der kan være med til at fuldende din haves indretning.

Vi står altid til tjeneste hos Malericentralen

Står du og brænder inde med nogle former for tvivlsspørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kan træffes på tlf. 97 16 13 59 eller du kan sende os en mail på [email protected]. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os altid på at vende hurtigst muligt tilbage, så du ikke skal vente for længe med at få dine varer hjem.