Exclusive Granit Skulpturer

Exclusive Granit Skulpturer

Er du på udkig efter helt unikke granitskulpturer, der skal pryde din have? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du nemlig eksklusive granitskulpturer, som er lavet i samarbejde med den anerkendte billedkunstner Claus Krøjgaard. Granitskulpturerne har fokus på karakteristiske silhuetter og elegante former, som sammen udgør et helt unikt kunstværk, som vil pynte i enhver have.

Skulpturerne er helt unikke, og der findes kun 5 af hver slags. Oplev kunstskulpturerne i sortimentet nedenfor og find lige netop den, der falder bedst i din smag. Du finder desuden yderligere information om de enkelte skulpturer ved at klikke på dem.

pr. side

14 varer

Faldende orden
pr. side

Unikke granitskulpturer til haven

Med sine helt unikke former og silhuetter er granitskulpturerne med til at skabe liv og kunst til din have. Eftersom der kun er skabt fem eksemplarer af hver model, vil en af disse granitskulpturer være helt speciel og unik i din have. De kommer i forskellige designs og motiver, som hver fortæller en unik historie.

Med disse granitskulpturer kan du skabe en idyllisk atmosfære i haven – uanset om du placerer dem på terrassen, græsplænen eller havebedet. Det kan nydes hver dag på året, og du skal ikke bekymre dig om, at farven falmer eller foregår. Granit er nemlig et meget både holdbart og slidstærkt materiale, som kan klare al slags vind og vejr.

Er du på udkig efter endnu flere dekorative elementer til din have? Det forstår vi godt! Vi ved nemlig, at en velindrettet og idyllisk have giver ro i sjælen. Du kan tage et kig på vores andet tilbehør til haven, hvor du finder fuglebade, husnumre, lanterner og meget mere. Du kan også tage et kig på vores dekoration til haven, hvor du blandt andet finder kompassten og spejlbassin granit. Sammen med granitskulpturerne vil disse skabe en hyggelig atmosfære i haven.

Kunstskulpturer i samarbejde med Claus Krøjgaard

Granitskulpturerne er lavet i samarbejde med den anerkendte billedkunstner Claus Krøjgaard. Hans malerier er inspirereret af verden omkring ham og typisk opbygget af mange lag maling i kontrastfarver. Dette træder igen på granitskulpturerne, som også viser hver sin verden og fortælling.

Udvalget består blandt andet af skulpturer med navne som ”Circles De Vie”, ”Cohesion” og ”Imagine”. Det lægger an til mange, lange beundringsmomenter, som bringer dig ind i en helt anden verden af kunst.

Pynt hus og have med produkter fra Malericentralen

Hos Malericentralen er vi leveringsdygtige i dekorative elementer og flot interiør til både hus og have. Hos os er god kvalitet og god service to nøgleord, som definerer vores værdier. Vi går nemlig op i, at du altid får en god oplevelse, når du handler hos os.

Har du spørgsmål til vores granitskulpturer eller brug for hjælp? Så står vores kompetente medarbejdere altid klar til at rådgive dig. Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Du kan også udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.