Tegning

Tegning
Er du på udkig efter et sted, hvor du kan købe kvalitetsrige tegneredskaber online? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du nemlig vores store udvalg af tegneredskaber – alt lige fra Posca-tuscher til Calligraphy. Du finder tegne- og skriveredskaber fra anerkendte producenter såsom Edding, Derwent og Stabilo. Er du på udkig efter noget til de små? Så har vi naturligvis også det. Gå på opdagelse i vores store sortiment af professionelle redskaber til tegning og find lige netop det produkt, der skal kickstarte dit kreative projekt. Du finder yderligere informationer om de forskellige brands, typer m.m. ved at klikke ind på dem. På den måde kan du finde det helt rigtige udstyr, som passer til dig.
pr. side

10 varer

Faldende orden
pr. side

Tegneredskaber – kun fantasien sætter grænser

Ja – kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan opnå med tegning. Det kan være alt lige fra at farvelægge, skitsere eller tegne på porcelæn. Det kan også være, at du ønsker at eksperimentere med nogle helt nye tegneteknikker? Uanset hvad, din foretrukne tegneteknik er, tør vi godt garantere, at vores brede sortiment omfavner dine ønsker.

Elsker du at tegne med rene og præcise streger? Så er Posca-tuschen den helt rette for dig. Den bruges til både professionelle, nybegyndere og børn, som elsker at være kreative. Den kan bruges til stort set alt – scrapbøger, kort, malerier og endda til at tegne på sten med. Er du måske mere til at skitsere? Så kan du tage et kig på vores udvalg fra brandet Essentials, som har både tegnesæt, blokke og sæt med akvarelfarver og blyant.

Er du på udkig efter noget, som kan glæde både dig og børnene? Så kan du sætte gang i det kreative projekt med porcelænstuscher. Her finder du både tuscher i et væld af farver og porcelæn, som kan males på – blandt andet krus, sparegrise, æggebægere og meget mere.

Køb professionelle tegneredskaber hos Malericentralen

Vores store online sortiment byder på et væld af muligheder. Hos Malericentralen er vi leveringsdygtige i en lang række kunstnerartikler, som passer til ethvert niveau. Uanset om du er professionel eller nybegynder, kan du være sikker på at finde tegneredskaber, som passer til dig. Vi gør nemlig meget ud af, at de kreative projekter skal passe til alle – børn som voksne, nybegyndere som professionelle.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Har du spørgsmål omkring vores tegneredskaber, brands eller noget tredje, er du altid velkommen til at kontakte os. Med mere end 50 års erfaring i branchen står vi altid klar med professionel vejledning og rådgivning.

Du kan kontakte os på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Du finder vores kontaktoplysninger i bunden af siden. Vi bestræber os naturligvis altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.