Granit borde

Granit borde

Søger du smukke og vedligeholdelsesfrie havemøbler, så du ikke længere behøver at bruge tid på pasning og pleje? Så er Malericentralen det rigtige sted for dig! Vi har et stort udvalg af havemøbler i granit og fiberbeton i afdæmpede og neutrale farver, som passer ind i enhver have. Især vores havemøbler i granit er den rigtige løsning for dig, der ønsker havemøbler uden krav til vedligeholdelse.

Gå på opdagelse i vores udvalg af havemøbler. Du kan få alt lige fra granitbænke i forskellige størrelser og farver til granitborde og caféborde i granit. Det er bare op til dig at vælge, hvilke havemøbler der passer bedst til dig og din have.

pr. side

4 varer

Faldende orden
pr. side

Find bl.a. smukke granithavemøbler og fiberbeton-havemøbler her 

Hos Malericentralen kan du få alt, hvad hjertet begærer af møbler i granit. Se vores smukke borde i granit/natursten, hvor overfladen på bordpladen er det yderste fra en klippevæg. Bordene er alle helt unikke med forskellige farver og strukturer i granitten, og du kan ikke finde to, der er ens. Nogle af vores borde fås desuden med hjul, så det er nemt for dig at flytte rundt på bordet. Du kan også få fletstole hos os, som tager sig godt ud med de robuste granitborde. 

Se også vores udvalg af smukke bænke i granit og fiberbeton, som kan placeres i en krog i din have og give en hyggelig stemning. Om du er mest til det grove, charmerende udtryk, en granitbænk giver, eller fiberbetonbænkenes elegante og enkle udtryk, er op til dig at vurdere. Du kan desuden kombinere granitbænkene med vores granitskamler formet som hjerter, hvis du ønsker en mere romantisk stemning i din have. 

Du kan også få fine caféborde hos os. Vælg imellem enten caféborde i smuk, håndbearbejdet granit med fine motiver og mønstre eller caféborde med varme i soklen, som tænder, når man sætter sig ved cafébordet, og slukker, når man forlader det igen. Vi hos Malericentralen har noget til enhver smag!

Malericentralen – din forhandler af alt til hus og have! 

Mangler du, udover havemøbler, andet til hus og have som bålfade, lanterner eller fuglebade, kan vi hos Malericentralen naturligvis også hjælpe dig med det. Hvis du ønsker at skabe en rød tråd og et strømlinet look i din have, kan du med fordel kombinere vores fuglebade i granit med de smukke havemøbler i granit.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål til vores havemøbler eller vores øvrige udvalg af produkter til hus og have, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf. 97 16 13 59 eller via mail på [email protected]. Du kan også vælge at skrive til os via vores kontaktformular.