Træfigurer

Træfigurer

Står du og mangler den helt perfekte gave, som alle ville blive glade for? Så behøver du ikke at lede længere. Hos Malericentralen har vi nemlig et smukt udvalg af nøddeknækkere lavet af træ, som har taget form efter de klassiske, danske gardere, vi alle kender. 

Gå på opdagelse i vores udvalg af nøddeknækkere og find den, du bedst kan lide. Garderne kommer i forskellige størrelser og udformninger, så du kan vælge lige den figur, du foretrækker. Fælles for alle figurerne er, at de er placeret på et plateau og har fine detaljer som hat i faux fur, og så er de malede, så de ser autentiske ud.

pr. side

8 varer

Faldende orden
pr. side

Få både store og små nøddeknækkerfigurer her 

Nøddeknækkerne her på siden er alle lavet i træ og dekoreret med smukke detaljer, som er malet på. Vores nøddeknækkere på 30 cm kommer i forskellige udformninger. Du kan få figurer, der holder hhv. et flag, et gevær og en tromme, så du kan vælge den, du bedst kan lide. Placér garderne alene eller sæt 2 eller 3 figurer side om side på en reol og skab et dekorativt udtryk. Nøddeknækkerne er desuden et hit til fødselsdage eller som gave ved store begivenheder, f.eks. barnedåber, konfirmationer eller bryllupper, da de passer ind i de fleste hjem.

Er du på udkig efter en dekorativ, festlig detalje til fødselsdagsfesten eller til andre højtider, så tag et kig på vores gardere, som er 140 cm høje. Figurerne er malet med højglansmaling, hvilket giver et eksklusivt og flot look. Her kan du også vælge mellem forskellige udformninger af nøddeknækkerne, da vi både har figurer med flag og med trommer. Med disse nøddeknækkere er du sikker på at sætte stemningen for festen. 

Malericentralen har et stort udvalg af brugskunst 

Mangler du andet dekoration eller brugskunst til hjemmet, kan vi hos Malericentralen selvfølgelig også hjælpe med det. Tag et kig på vores store udvalg af Ego woods’ fine udsmykning eller vores elegante skulpturer, som vil tilføre noget ekstra til ethvert hjem – både inde og ude. Se også vores søde ænder med gummistøvler fra DCUK, som også vil pryde på reolen sammen med nøddeknækkerne. Vi har helt sikkert noget brugskunst, som falder i din smag.

Vi kan træffes på tlf. 97 16 13 59 eller via vores mail [email protected], hvis du har spørgsmål til vores smukke træfigurer eller vores øvrige udvalg af brugskunst. Du kan også skrive til vores kontaktformular. Tøv endelig ikke med at kontakte os – vi sidder klar til at hjælpe dig, så du kan finde det helt rigtige produkt for dig.