Skulpturer og pyntgenstande er med til at gøre vores hjem hyggelige og vise, hvem vi er som personer. Hos Malericentralen forhandler vi et alsidigt og spændende udvalg af små skulpturer, der er perfekte til at stå på et konsolbord i entreen eller i vindueskarmen inde i stuen.

På denne side finder du skulpturer i alle mulige udformninger lavet i kunstfiber. Skulpturerne har forskellige udtryk, så det ved første øjekast kan det ligne sten eller bronze. Der er derfor noget for enhver smag. Gå på opdagelse i udvalget herunder, og find den skulptur, som skal pryde dit hjem.

1-12 of 21
Morogbarn-20
398,00 DKK
Elegant Pige Med Paraply
Skulptur. Kunstfiber. Mor med dansende barn
Pige med tiggende hun
Ballerinaer, Antik Look
Familie På Bakke, Antik Look
Familie På Bakke, Antik Look
siddendemormedbarn-20
Par På Bænk, Antik Look
Yoga Dame I Cirkel
1-12 of 21

Find skulpturer til gaver og dekoration online her

Hos Malericentralen har vi mange skulpturer til salg, som enten kan bruges til dekoration i dit eget hjem eller som en gaveidé til venner og familie. Netop fordi vores skulpturer kommer i små, håndterbare størrelser, er de et oplagt valg, hvis du har behov for en værtindegave, bryllupsgave, studentergave eller noget helt fjerde. Giver du en skulptur i gave, vil det uden tvivl bringe modtageren stor glæde.

Skulpturerne i vores udvalg findes i mange udtryk, og de kan derfor placeres mange forskellige steder i hjemmet. På badeværelset, i stuen, på kontoret eller i soveværelset – det er kun fantasien, der sætter grænser. Skulpturerne kan være med til at sætte prikken over i’et i dit hjems indretning. Derudover skaber det en hyggelig og personlig stemning i hjemmet, samtidig med at du får noget flot at kigge på i hverdagen.

Et stort udvalg af kunst til hjemmet fra bl.a. Asger Jorn og Henry Heerup

Var det ikke skulpturer, du søgte, men derimod malerier eller litografier, skal du ikke være fortvivlet. Vi forhandler også et stort udvalg af Asger Jorn-plakater, litografier fra Henry Heerup og originale malerier fra en lang række kunstnere med en bred vifte af forskellige udtryk.

Det kan være rart at se, hvordan farverne og motivet i plakaterne, malerierne eller litografierne tager sig ud i virkeligheden. Derfor kan du altid besøge vores galleri i Snejbjerg, hvor du kan lade dig drage og fortabe dig i kunstens finurlige og små detaljer.

Malericentralen har et stort udvalg af kunst i alle afskygninger

Kunst er ikke bare ensbetydende med malerier. Kunst findes i mange former, og derfor finder du også et bredt udvalg af plakater, litografier og skulpturer hos os, som kan bruges til at pryde væggene i både gallerier, institutioner og private hjem.

Skulle du have spørgsmål til nogle af vores skulpturer i kunstfiber, malerier eller andet fra vores sortiment, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har brug for vejledning og rådgivning. Du kan kontakte os på tlf. 97 16 13 59 eller ved at skrive en mail på  info@malericentralen.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.