Smart Rammen

Smart Rammen

Hos Malericentralen vil vi gerne hjælpe dig med dine kreative projekter. Derfor har vi et stort udvalg af produkter, som alle sammen er gode til dig, der ønsker at udfolde dig kreativt. Vi har blandt andet en masse maling, lærreder, pensler og ikke mindst rammer. Vi har tilmed over 50 års erfaring og ved derfor, hvordan det skal gøres, når man handler med maleriartikler. Et af de gode produkter, vi sælger, er Smart Rammen.

pr. side

2 varer

Faldende orden
pr. side

Hvorfor rammer?

Når man har tegnet et flot kunstværk, er der ikke noget bedre end at indramme det. Det er som om, at indramningen af et værk lige giver det sidste til værket, som gør, at det ser en tand mere professionelt ud.

Vi sælger mange forskellige slags rammer, men specielt rammen kaldet ’Smart Rammen’ er vi meget glade for. Den er ligesom en almindelig ramme, men fordelen ved den er, at man blot lægger det, som man vil have i rammen, på forsiden. Herefter trykker man ned, så indholdet klikkes ned i rammen og sidder flot. Vi har priser på Smart Rammen, som starter ved både 250 kroner og 400 kroner. De fås både i et A4- og A5-format.

Mange forskellige slags

Foruden Smart Rammen sælger vi også en masse andre former for rammer på Malericentralens hjemmeside. Du kan blandt andet købe svæverammer til malerier og lærreder. Disse laves efter specialmål, hvilket gør, at du hos os kan finde nøjagtig den ramme, som passer til dine værker. Der er forskel på prisen af vores svæverammer, hvilket blandt andet afgøres af, hvilken størrelse du vælger dem i. Vi sælger dem i mange forskellige farver, herunder brun, guld, hvid, træ, sort og sølv. Du kan derfor være sikker på, at der er en svæveramme, som passer til dit værk. Vi sælger sågar også runde svæverammer.

Udover svæverammer har vi også alurammer, hvor alle priserne starter fra 45 kroner. Disse fås i farverne sort, eg eller hvid, og de er perfekte til at indramme fotos, tegninger eller plakater. Du kan endda vende glasset i rammen, så du selv kan bestemme, om det er refleksfrit eller ej.

Sidst, men ikke mindst, sælger vi også falsrammer til malerier. En falsramme er også en form for ramme til et maleri. Du har altså rig mulighed for at købe forskellige indramningsmuligheder på vores hjemmeside.

Slip din indre kunster løs

Hos Malericentralen har vi over 50 års erfaring med at sælge maleriartikler, vi har derfor en masse gode tips og trick til, hvordan du får det bedste ud af din maleoplevelse. Ved at købe vores produkter, sikrer du, at dine malerier får en flot finish, da vi kun sælger produkter af god kvalitet.

Det store udvalg på vores hjemmeside sørger også for, at du er helt dækket ind. Du kan nemlig nøjes med kun at handle et sted, når du skal købe ind til dit kreative projekt hos os, samtidig med, at du let kan finde alt, du skal bruge.